Soctīklos asi kritizē kārtējo Levita "izgājienu"

tautaruna.lv 2.novembris 2022, 11:30
 
F64
Mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāji asi kritizējuši Valsts prezidentu Egilu Levitu pēc tam, kad kļuva zināms, ka par sabiedrībai būtisku reformu īstenošanu Pūce, Kaimiņš, Bordāns un Pabriks tika pie Valsts prezidenta medaļām.

Liela daļa Twitter lietotāju pauda neizpratni, kāpēc medaļa piešķirta tieši šīm personām.

"Smuki Nullevits šodien norakās ar tiem medāļiem," raksta reklāmas speciālists Ēriks Stendzenieks.

Arī citi Twitter lietotāji ir krititskās domās.

"Tiešām? Pūcem, Kaimiņam, Bordānam ! Nenoliedzami, ir arī atzīstami darbi, bet valsts apbalvojumiem tomēr nevainojama reputācija šķiet pašsaprotama".

"Medaļas pelna ar nodevību, melošanu! Tagad ordeni NESAŅEMT ir gods. Lielākais apvainojums: "Tu kā Levita medāli saņēmis"".

"1. aprīlī es šo saprastu, bet tagad ..."

"Demence nav nekāda dieva dāvana, pat tad, ja esi brezidents."


"Viņš taču nekad nesapratīs, ka kaut kas bija ne kārtībā."

"Domāju dzīvo burbulī. Nepavada laiku internetā, kur var par Kaimiņu video redzēt, gan citu info. Tāpēc tā sanāca. Īsāk sakot, pats nezina, kam dod medaļas."

Noslēdzoties 13.Saeimas pilnvaru termiņam, Valsts prezidents Egils Levits 31.oktobrī pasniedza Valsts prezidenta medaļas politiķiem, kuri paveikuši nozīmīgu darbu Latvijas valsts attīstībā, īstenojot visai sabiedrībai būtiskas reformas, taču darbu 14.Saeimā neturpinās, liecina informācija Valsts prezidenta kancelejas mājaslapā.

Tāpat ar Valsts prezidenta medaļu Levits arī pateicās par veiksmīgo divpusējo sadarbību.

Valsts prezidenta medaļu par pamatu likšanu augsti attīstītas Latvijas armijas veidošanā saņēma Ministru prezidenta biedrs, aizsardzības ministrs Artis Pabriks (AP).

Valsts prezidenta medaļu par tiesiskuma stiprināšanu Latvijā saņēma Ministru prezidenta biedrs, tieslietu ministrs Jānis Bordāns (K).

Tāpat medaļu par Administratīvi teritoriālās reformas un Pašvaldību likuma virzīšanu Saeimā saņēma Saeimas Administratīvi teritoriālās reformas komisijas priekšsēdētājs Juris Pūce (AP).

Savukārt Valsts prezidenta medaļu par Latviešu vēsturisko zemju un Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu un to pārvaldības likumu virzīšanu Saeimā, un Nacionālās partizānu bruņotās pretošanās atceres dienas un Valsts valodas dienas iekļaušanu atceres un atzīmējamo dienu sarakstā saņēma Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:13

Jaunākās diskusijas