Balvos vīrieša izbrauciens ar motociklu beidzas teju traģiski; vadītājs gandrīz zaudē galvu

tautaruna.lv 2.novembris 2022, 13:15
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Ikviens lauku īpašuma saimnieks vēlas pasargāt savu teritoriju no nelūgtiem viesiem, reizēm nomaļiem ceļiem priekšā tiek novilktas ķēdes vai troses, kas dažkārt var palikt nepamanītas. Vienā šādā konstrukcijā Balvu pusē ieskrēja motociklists, kurš nerespektēja svešu privātīpašumu, vēsta “Degpunktā”.

Tikko piepildījis savu sapni par jaunu motociklu, ko atvedis no Lietuvas, Balvu iedzīvotājs Voldemārs devies pirmajā izbraucienā, un tas teju beidzies traģiski. Motocikla vadītājs atzīst savu vainu, ka braucis pa svešu teritoriju, kas ved uz angāru un garāžām. Varējis izvēlēties citu maršrutu, bet nu ir sanācis, kā sanācis.

“Šajā teritorijā bija novilkta ķēde, neredzama ķēde,” stāsta Voldemārs.

Izbrauciens ar motociklu bijis apmēram plkst. 15. Voldemārs brauca pa ceļu un ietriecās novilktā ķēdē. Rezultātā pārgriezts kakls, bet galva vismaz vietā.

“Pacēlu motociklu. Es domāju, ka man pa degunu asinis tek. Piebraucu tur. Nu, cik tad es biju pabraucis! Simts metrus nebiju nobraucis. Es lēnām braucu, nokritu. Tad es piebraucu, skatos pa degunu asinis netek - nu tādas piles. Es domāju pa degunu tek. Pataustu zodu - tur pirksts lien iekšā. Tur kaut kādi puikas man iedeva kaut kādu tamponu, un es pats ar mašīnu aizbraucu uz slimnīcu, lai man sašuj,” stāsta cietušais motociklists.

Voldemāram balss vēl joprojām nav atgriezusies un slimnīcas piecas ieliktās šuves kaklā vēl dzīst.

“Es gandrīz paliku bez galvas. Ja es būtu “iedevis riktīgi gāzē”, tad es būtu bez “poda”. Nu bez galvas. Teiksim tā - nu!” neslēpj vīrietis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:37

Jaunākās diskusijas