Kivičs ar rupjiem vārdiem nolamā Artusu Kaimiņu

tautaruna.lv 2.novembris 2022, 9:20
 
Oksana Džadana/F64
Skandalozais mūziķis Andris Kivičs veltījis skarbus vārdus politiķim un aktierim Artusam Kaimiņam.
Mikroblogošanas vietnē Twitter Kivičs komentējis faktu, ka Kaimiņš saņēmis Valsts prezidenta Egila Levita medaļu.

"Pidarass, uzmetot 122 000 vēlētājus, esot kalpojis Latvijai. Cilvēktiesību komisiju vadījis, starp citu, ir stabili lielākais cilvēku appisējs LV vēsturē. Ar aktīvu krimināllietu pie tam. Plus vēl sava bērna mammai bērnu grib atņemt. Nu kā tur var nedot medaļu no prezidenta?" raksta Kivičs.

Lai gan komentāros liela daļa kritizēja šo prezidenta lēmumu, kritiku izpelnījās arī pats Kivičs.

"Savu dzīvi sākumā sakārto, pēc tam māci citus dzīvot."

"Kas būtu teicis. Cik Tu, smerdeli nožēlojamais, bērnus esi pametis. Cik Tev, mauceniek, to sievu?Knapi no vienas prom, ka ar citu vannā krānu mērcē. Es tavu bērnu vietā uzvārdu mainītu, lai nav kauns jāpiedzīvo. Artuss, par bērnu rūpē, kamēr sieva pa pasauli skraida kā dzeguze."

Kā ziņots, noslēdzoties 13.Saeimas pilnvaru termiņam, Valsts prezidents Egils Levits 31.oktobrī pasniedza Valsts prezidenta medaļas politiķiem, kuri paveikuši nozīmīgu darbu Latvijas valsts attīstībā, īstenojot visai sabiedrībai būtiskas reformas, taču darbu 14.Saeimā neturpinās, liecina informācija Valsts prezidenta kancelejas mājaslapā.

Tāpat ar Valsts prezidenta medaļu Levits arī pateicās par veiksmīgo divpusējo sadarbību.

Valsts prezidenta medaļu par pamatu likšanu augsti attīstītas Latvijas armijas veidošanā saņēma Ministru prezidenta biedrs, aizsardzības ministrs Artis Pabriks (AP).

Valsts prezidenta medaļu par tiesiskuma stiprināšanu Latvijā saņēma Ministru prezidenta biedrs, tieslietu ministrs Jānis Bordāns (K).

Tāpat medaļu par Administratīvi teritoriālās reformas un Pašvaldību likuma virzīšanu Saeimā saņēma Saeimas Administratīvi teritoriālās reformas komisijas priekšsēdētājs Juris Pūce (AP).

Savukārt Valsts prezidenta medaļu par Latviešu vēsturisko zemju un Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu un to pārvaldības likumu virzīšanu Saeimā, un Nacionālās partizānu bruņotās pretošanās atceres dienas un Valsts valodas dienas iekļaušanu atceres un atzīmējamo dienu sarakstā saņēma Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:23

Jaunākās diskusijas