Santa Lasmane atklāj, kura ir visnepatīkamākā plastiskā operācija

tautaruna.lv 19.oktobris 2022, 19:30
 
Ekrānuzņēmums/Tv3
Viesojoties TV3 diskusiju sarunu šovā “Zilonis studijā”, plastisko operāciju un injekciju aktīva piekritēja un izmantotāja Santa Lasmane atklāj, kādas plastiskās operācijas veikusi un kā pēc tām jūtas.

Viņa atzīst, ka neko no tā, ko darījusi, nenožēlo un ir apmierināta ar rezultātu. Taču ir viena plastiskā operācija, no kuras viņa cenšas citus atrunāt, vai vismaz brīdināt par to, kā noritēs atlabšanas periods. Proti, tā ir dibena palielināšanas operācija.

"Rehabilitācijas process, tās sāpes, kas ir jājūt un diskomforta sajūta ir ļoti drausmīga. Aptuveni mēnesi nedrīkst sēdēt un gulēt uz muguras. Pat tualetē nokārtot dabiskās vajadzības sēžot nevar,"

atklāti stāsta S. Lasmane.

Sarunu šovu “Zilonis studijā” no pirmdienas līdz piektdienai pulksten 17:00 skaties kanālā TV3 un pēc tam arī portālā “tv3.lv” un platformā “TV3Play”, kur pieejams arī viss raidījuma arhīvs. Sarunu šovā “Zilonis studijā” Agnese Drunka un Oskars Lepers aicina dažādu jomu pārstāvjus, lai diskutētu par ērtiem un ne tik ērtiem tematiem, par kuriem reizēm vairāmies runāt publiski.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas