Sieviete no Latvijas aizkustināta par situāciju aptiekā Somijā

tautaruna.lv 19.oktobris 2022, 15:15
 
Oksana Džadana/ F64 Photo Agency
Kāda sociālā tīkla facebook lietotāja publicējusi aprakstu par situāciju, kas piedzīvota aptiekā Somijā.
"Esmu Somijā. Sasāpējās zobs. Iegāju aptiekā,paprasīju kaut ko pret zobu sāpēm. Farmaceits nolika uz letes 4 iepakojumus ar zālēm un teica: šiem visiem ir viena aktīvā viela, atšķiras tikai cena. Es jums iesaku ņemt šo, lētāko, iedarbība ir identiska ar pārējiem variantiem, tikai šim nav slavens ražotājs un dārgs iepakojums," norāda ieraksta autore.

"Nekad nekad nekad nevienā Latvijas aptiekā neesmu pieredzējusi tik godīgu attieksmi. Jūtos aizkustināta," skaidro ieraksta autore.

Tiesa, komentāros līdzcilvēki norāda, ka arī Latvijā varam lepoties ar godprātīgiem farmaceitiem, kuri lieliski un atbildīgi dara savu darbu. "Protams ka pie mums arī ir godpràtīgi farmaceiti, piedāvā dažadas un pat brīdina, lai neaizraujos ar zāļu lietošanu," norāda kāda komentētāja.

"Man arī tikai pozitīva pieredze ar farmaceitiem, nesaprotu, kas tas par brīnumstāstu, tāda situācija arī pie mums, ja prasu padomu aptiekā, vienmēr iesaka vai nu akcijā esošo, vai alternatīvu dārgajam," uzsver kāda cita komentāra autore.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:35

Jaunākās diskusijas