Mūrniece saņem neglaimojošu komentāru no paziņas

tautaruna.lv 3.augusts 2022, 14:15
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Bijusī iekšlietu ministre, uzņēmēja Linda Mūrniece nekautrējoties sociālajos tīklos stāsta par dažādām dzīves situācijām. Aizvadītajā nedēļā viņa publicējusi ierakstu, kurā pastāstījusi, kā izvērtusies saruna ar nejauši sastaptu pamatskolas klasesbiedru.
"Benzīntankā satiku klasesbiedru. Pamatskolas. Sveiciena vietā viņš paziņoja, ka esmu pieņēmusies svarā. Neprecizēja - salīdzinot, ar kuru klasi. Bet! Man ir labāka mašīna," mikroblogošanas vietnē twitter raksta L.Mūrniece.

Komentāros cilvēki norādījuši, ka uzskata, ka ir nekorekti citiem izteikt piezīmes par viņu svaru.

"Ārējā izskata/svara komentāri man šķiet TIK stulbi un nevajadzīgi. Ko tāda izskāmējusi?Vai arī-izskaties tāda nedaudz(vai daudz)pieņēmusies..Man vienmēr jautājums-kāpēc Tu man šo prasi?(uzdots smaidot,pat bez ļauna), jo kāda reāli atšķirība satiekoties benzīntankā reizi n gados?!" norāda kāda komentētāja.

"Neesmu sapratis piebildes par svaru-kāda kam starpība, nav jau uz rokām jānēsā. Svarīgi ir sirsnīgi parunāties un šķirties ar prieku, jo iespējams nesatiksieties vēl gadus 10, bet atmiņas būs labas. A tagad tev gribās viņu redzēt?" viedoklī norāda kāds cits twitter lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:15

Jaunākās diskusijas