"Sist bumbiņas ir viena lieta", Savickis kristisks par Gulbja kandidēšanu uz Latvijas Tenisa savienības prezidenta amatu

tautaruna.lv 3.augusts 2022, 10:30
 
Romāns Kokšarovs / F64
Viens no pazīstamākajiem Latvijas tenisistiem Ernests Gulbis kandidēs uz Latvijas Tenisa savienības prezidenta amatu, tagadējais vadītājs Juris Savickis pauž kritiku Zanes Piļkas-Karaļevičas materiālā "Viņam nav izpratnes par šo darbu" izdevumā "Privātā dzīve".

Tagadējais Latvijas Tenisa savienības prezidents Juris Savickis atzīst, ka vēlēšanas gaida ar interesi, neskaitot Gulbi uz amatu neoficiāli esot pieteikušies vēl četri kandidāti.

"Spriežot pēc Gulbja intervijām, ir skaidrs, ka viņš slikti kvalificējas prezidenta amatam. Viņam nav izpratnes par savienības darbu, viņš arī nezina, kas šajā laikā ir izdarīts. Sist bumbiņas ir viena lieta, bet vadīt lielu struktūru - pavisam kas cits," saka Savickis izdevumam "Privātā dzīve".

Savickis atzīst, ka ar Gulbi esot runājuši par šo lēmumu kandidēt, atzīst, ka ieteicis "pamācīties, palasīt, jo intervijās jau sarunājis daudz aplamību", viņaprāt, Gulbis šim amatam neesot gatavs.

Latvijas Tenisa savienības prezidenta amata vēlešanās piedalīsies vairāk nekā 50 balsotāji.

Juris Savickis Latvijas Tenisa savienību vada jau kopš 1998.gada, tagad līdz 1.oktobrim amats ir jāatstāj, jo veiktie grozījumi Sporta likumā turpmāk liegs Latvijas Sporta federāciju valdēs amatu ieņemt bijušajiem Valsts drošības komitejas darbiniekiem vai ziņotājiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:40

Jaunākās diskusijas