Izskan baisa versija nogalinātās lietuviešu meitenītes lietā: slepkavību pasūtījusi vecmāmiņa

tautaruna.lv 3.augusts 2022, 13:15
 
Pixabay.com
Bostonā pagājušajā nedēļā nogalinātās deviņus gadus vecās lietuvietes māte žurnālistiem atzinusi, ka aizdomās par meitiņas slepkavību tur savus vecākus, vēsta tv3.lv.

Portāls NRA jau rakstīja, ka Lielbritānijā uz ielas tika nodurta deviņus gadus veca lietuviešu meitenīte. Viņa tika sadurta brīdī, kad uz ielas spēlējās ar savu jaunāko māsiņu. Vairāk šeit.

Nodurtā bērna vecmāmiņai rajona tiesa pirmdien piespriedusi astoņu gadu cietumsodu par mēģinājumu meitas kāzās sadedzināt 11 cilvēkus. “Uzreiz nodomāju, ka tā ir tēva atriebība, jo mātei piesprieda astoņus gadus,” pēc meitiņas slepkavības atzinusi māte.

TV3.lt atgādina, ka Pirms trīs gadiem kāda Kauņas iedzīvotāja meitas kāzas pārvērta šausmās: viņa mēģināja sadedzināt 11 cilvēkus. Šauļu rajona tiesa sievieti atzina par vainīgu 2019. gadā pastrādātajā noziegumā un piesprieda viņai astoņu gadu cietumsodu. Spriedums vēl ir pārsūdzams augstākā instancē.

Tiesnešu kolēģija piekrita tiesas psihiatrijas un psiholoģijas ekspertu paustajam viedoklim, ka apsūdzētās uzvedību kāzu banketā izraisījusi neapmierinātības reakcija, kas jau ilgāku laiku bija briedusi un gruzdējusi. To, iespējams, saasināja alkohola lietošana, kā arī sievietes neapmierinātība ar savu vietu kāzu svinībās, motivējot apsūdzēto sabojāt svētkus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas