Aija Andrejeva bieži sapnī redz tēvu; atklāj, ko viņš teicis par gaidāmo koncertu

tautaruna.lv 3.augusts 2022, 12:15
 
Vladislavs Proškins / F64
Aijas Andrejevas tēvs Oļegs Andrejevs jeb Alex mūžībā devās 27.decembrī, dziedātāja pastāsta, ka tēvu sapņos redz bieži Ievas Valteres intervijā "Dzīves ceļš nevienam nav viegls" izdevumā "Kas jauns".

Aija Andrejeva gatavojas sava tēva, grupas "Opus Pro" līdera Alex piemiņas koncertam. Pēc Ogres mēra Egila Helmaņa ierosinājuma tas notiks Lielvārdē, Lāčplēša parkā, 6.augustā.

Intervijā aicāta, vai Aija sapņos redz tēti viņa saka: "Oi, ļoti daudz. Ļoti. Vienu brīdi divas nedēļas no vietas. [..] Atceros sapni - it kā notiek šis koncerts, ir diena, sēžam ar tēvu, stāstu viņam, kāda būs programma, bet pēkšņi atskārstu: ko es te runāju, tevis tak nemaz nebūs tajā koncertā..Un viņš - nu, Aijiņš, es taču būšu. Turpinu- bet tu nevari būt, jo tevis nav..Viņš- es tāpat būšu. Tik dzīvas tās izjūtas."

Dziedātāja atzīst, ka ka tikai tagad, gatavojoties piemiņas koncertam, saņēmusies un spējusi iet cauri balss ziņām, kuras saglabājušās no tēva. Viņš tādas esot rakstījis, nevis tekstus. Koncerta ideja esot, ka "mēs esam Alex atbalsis un caur attiecīgu noformējumu viņš koncertā piedalīsies".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:05

Jaunākās diskusijas