Aktrise Dženifera Anistone atmasko populāras influenceres melus

tautaruna.lv 25.jūnijs 2022, 18:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Aktrise Dženifera Anistone atmaskojusi kādas negodprātīgas influcenceres melus, kura centusies "iedzīvoties" uz slavenās aktrises vārda, ziņo "Daily Mail".

Sociālajā medijā "TikTok" lielu popularitāti guvis video, kurā kāda influencere stāsta, kā pagatavot pavisam īpašus salātus, kādus reiz regulāri ēdusi Dženifera Anistone.

Video influencere apgalvo, ka konkrētos salātus Anistone ir baudījusi veselu desmit gadu garumā, katru dienu filmējoties seriālā "Draugi".

Influencere dalās ar pavisam vieglu salātu recepti. Nav brīnums, ka šis video iemantojis lielu popularitāti, jo aktrises fani un citi cilvēki ar lielu interesi steidza gatavot šos salātus. Tomēr izrādās, ka tie bijuši salti meli.

Aktrise žurnālam "Elle" atzina, ka nav neko tādu ēdusi un gatavojusi. Viņa noliedza, ka kaut reiz būtu ēdusi šādus salātus, kā apgalvoja sociālā medija "TikTok" lietotāja "Lovely Delites".

“Nu, tie salāti, vai es man uzdrošināties tos [melus] atmaskot? Tie nav salāti, kurus es katru dienu ēdu filmējoties "Draugos"," atzina aktrise.

Aktrise min, ka salāti izskatās ļoti gardi, bet tas nemaz nav tas, ko viņa būtu baudījusi filmējoties seriālā.

Anistonei tika vaicāts, vai viņa būtu gatava pagaršot šādus salātus. "Godīgi sakot, manos salātos nekad nebūtu tik daudz aunazirņu. Tie nenāk par labu gremošanas traktam," atbildēja aktrise.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:28

Jaunākās diskusijas