Sieviete atklāj televīzijas šova filmēšanas aizkulises

tautaruna.lv 25.jūnijs 2022, 16:00
 
pexels.com
Kāda sieviete sociālajā medijā "Reddit" dalījusies ar savu pieredzi, piedaloties Lielbritānijas viktorīnas šovā. Viņas pieredze šovā nebija patīkama, vēsta "The Sun".

Sieviete sociālajā medijā "Reddit" nolēma dalīties ar vienu no saviem neparastākajiem dzīves notikumiem - piedalīšanos televīzijas šovā.

"Tā bija patiešām dīvaina pieredze," rakstīja sieviete.

Viņa stāstīja, ka šova veidotaji katram dalībniekam ir prasījuši, kur viņi tērēs laimestu, ja to iegūs šova noslēgumā.

"Es tikko biju pabeigusi augstskolu, tāpēc teicu, ka apmaksāšu bankā paņemto kredītu." Nākamais, ko šova veidotāji izdarīja, šokeja sievieti.

"Viņi pārtrauca filmēšanu un lika man pateikt kaut ko citu, kas būtu interesantāks."

Tā nebija vienīgā lietas, kas pārsteigusi sievieti. Izrādās, ka sākuma kadri, kas tika rādīti televīzijā, kur katrs dalībnieks ar sevi iepazīstina, tika filmēts aptuveni mēnesi pēc tam, kad cīņa par balvu jau bija nofilmēta. "Mēs filmējām šova sākumu apmēram mēnesi pēc uzvaras. Būtība tie kadri bija par to, kas mēs esam un kur strādājam."

"Viņi arī vēlējās, lai mēs izturamies ar patiesu sāncēnsības garu pret pretiniekiem. Tas bija smieklīgi," skaidroja sieviete, jo kadri tika filmēti ilgu laiku pēc cīņas par balvu.

Tomēr tas viņai neesot licies pats pārsteidzošākais. Kā viņai atzina viens no šova dalībniekiem, tad raidījuma veidotāji likuši viņam filmēties visu nakti. Viņam esot nācies pārģērbties vairākas reizes, lai izskatītos, ka kadri filmēti dažādās dienās.

"Viņi tikai turpināja likt mums arvien vairāk grima, lai nosegtu mūsu maisiņus zem acīm."

Sieviete atzina, ka neskatoties uz to, ka filmēšanas procesā valdīja jautrība, viņa vairs nekad nevēlas piedalīties nevienā televīzijas šovā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:43

Jaunākās diskusijas