Dženifera Lopesa negaidīti atklāj, kāpēc gandrīz pameta šovbiznesu

tautaruna.lv 25.jūnijs 2022, 19:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Dženifera Lopesa 25 gadu laikā, kopš nokļuva starmešu gaismā, ir izveidojusi ievērojamu karjeru mūzikas, kino un modes jomā. Šobrīd viņa filmējas dokumentālajā filmā "Halftime", kurā tiek atspoguļota viņas dzīve.

Superzvaigzne atklāj, ka no malas var šķist, ka viņai viss sanāk ļoti viegli, taču tā nav, ziņo "The Sun".

"Ir bijušas daudz reizes, kad es domāju, ka es vienkārši visu pametīšu," sacīja Lopesa.

Lopesa atklāja, ka ideja par šovbiznesa pamešanu radās brīdī, kad viņa saskārās ar nežēlīgu attieksmi un ņirgāšanos par savu figūru. Lopesa ir formīga sieviete, tāpēc bieži ir dzirdējusi skarbu kritiku par savām ķermeņa aprisēm. Kā min Lopesa, tad viņas karjeras sākumā šovbizness nebija tik "atvērts" dažādām ķermeņa formām, pastāvēja noteikti standarti.

"Kad es sāku strādāt, skaistuma ideāls bija ļoti tievas, blondas, garas, bez izteiktas formas [sievietes]," pauda Lopesa. Viņa atzina, ka ir uzaugusi starp formīgām sievietēm, tāpēc nekad nav kaunējusies par savu ķermeni, tomēr tajā laikā, uzklausot skarbo kritiku, tā pamatīgi iedragāja viņas pašapziņu.

"Tas bija grūti, kad es domāju, ka citi cilvēki mani uzskata par joku," vaļsirdīga bija zvaigzne.

Dženifere Linna Lopesa ir amerikāņu dziedātāja, aktrise, dziesmu autore, ierakstu producente, dejotāja, modele un horeogrāfe. Pamatojoties uz žurnāla Forbes datiem, Dženifera Lopesa ir bagātākā aktrise Holivudā, kura nāk no Latīņamerikas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas