Holivudas aktieris atklāj skarbas detaļas par karjeras pirmsākumiem

tautaruna.lv 25.jūnijs 2022, 15:21
 
AFP/Scanpix/Leta
Holivudas aktieris Bredlijs Kūpers nācis klajā ar pārsteidzošu ziņu. Viņš karjeras pirmsākumos cīnījies ar narkotiku atkarību, ziņo "Daily Mail".

Aktieris viesojoties podkāstā "Smartless" atklāja, ka karjeras pirmsākumos cīnījies ar smagu atkarību no kokaīna.

Atkarība viņam radās brīdi, kad jau viņš bija iemantojis zināmu popularitāti.

Savas karjeras pirmsākumos aktieris filmējās seriālā "Alias". Pirmās divas sezonas (no 2001. - 2003. gadam) seriālā viņam bija veiksmīgas. Viņš bija viens no galvenajiem aktieriem, savukārt trešajā sezonā viņš kļuva vien par viesaktieri. Viņš seriālā parādījās ļoti reti.

Kūpers atzīst, ka tas pamatīgi ietekmēja viņa pašcieņu un veicināja problēmas ar narkotikām un alkoholu.

"Es biju tik apmaldījies un biju atkarīgs no kokaīna," pauda aktieris.

Bredlijs atzina, ka viņam ir paveicies, ka viņa atkarība no narkotikām bija tad, kad viņš bija salīdzinoši jauns un vēl tikai attīstīja savu aktiera karjeru.

"Es biju pilnīgā depresīja," atskārta Kūpers.

Liels pagrieziens aktiera dzīvē notika 2005. gadā, kad viņš ieguva otrā plāna lomu filmā "Nelūgtie viesi" un 2009. gadā galveno lomu filmā "Paģiras". Šīs filmas palīdzēja Bredlijam "atdzīvināt" savu karjeru un atmest atkarības.

"Tas īsti nenotika līdz "Paģirām". Man bija 36 gadi, kad es filmējos "Paģirās", tāpēc man vajadzēja iziet tam visam cauri pirms pie manis atnāca slava. Tātad tas viss beidzās pirms tam," izvairīgs savās atbildēs par to, kad cīņa ar narkotikām tika pieveikta, bija aktieris.

Bredlijs Čārlzs Kūpers ir amerikāņu aktieris un producents. Aktiera karjeru uzsāka 1999. gadā ar lomu TV seriāla "Sekss un lielpilsēta" vienā sērijā. Viņa pirmā kinoloma bija filmā "Karstā amerikāņu vasara" 2001. gadā. Kļuva pazīstams ar lomām filmās "A komanda", "Blakusparādības", "Paģiras", "Paģiras 2" un "Paģiras 3". 2011. gadā žurnāls People viņu nosauca par "seksīgāko dzīvo cilvēku". Kūpers 2018. gadā ar filmu "Zvaigzne ir dzimusi" (2018) debitēja arī kā režisors un scenārija autors.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas