Aktieris Bredlijs Kūpers piedzīvo pazemojošu attieksmi no kolēģiem; kas notika?

tautaruna.lv 25.jūnijs 2022, 18:23
 
AFP/Scanpix/Leta
Holivudas aktieris Bredlijs Kūpers viesojoties podkāstā "Smartless" atklāja, ka reiz sastopoties ar ļoti pazīstamu un cienījamu režisoru, viņš viņu pasūtījis "trīs mājas tālak".

Kā vēsta medijs "Daily Mail", aktieris pirms aptuveni četriem gadiem apmeklēja kādu ballīti, kurā sastapās ar nievājošu režisora attieksmi. Tajā laikā viņš bija nominēts septiņām "Oskara" nominācijām.

Tieši nomināciju skaits bija pie vainas tam, ka aktiera un režisora starpā notika asa vārdu pārmaiņa.

Aktieris diemžēl neatklāja ar kuru režisoru viņam izvērtusies asa diskusija.

Kūpers skaidro, ka ballītes laikā, kad viņš stāvēja blakus citai aktrise, pie viņiem pienāca klāt režisors. Viņa sacītais Kūperu šokēja. "Kādā pasaulē mēs dzīvojam, tev ir septiņas nominācijas, bet viņai tikai trīs? Kas pie velna?"

Aktieris nespēja valdīt dusmas un režisoru rupjā veidā padzina. "Vecīt, kāpēc tu esi tāda pakaļa? Vienkārši ej d****."

Izrādās, ka tajā pašā vakarā aktieris saskāries ar vēl vienu nepatīkamu situāciju. Tajā bija iesaistīta kāda aktrise, kura vienmēr viņam ir patikusi, bet viņi nekad iepriekš nebija runājuši. Kūpers skaidro, ka aktrise pie viņa pienākusi, izteikusi komplimentu par viņa dalību filmā un teikusi: "Tu esi pelnījis nom.." Aktieris atzina, ka sākotnēji domājis, ka aktrise novēl viņam iegūt nomināciju. Taču patiesība bija pavisam cita.

Viņš nejauši dzirdēja sarunu, kuras laikā tā pati aktrise citai personai skaidroja, ka vārdu salikums "nom." nozīmē to, ka tiek novēlēta nevis uzvara, bet gan zaudējums.

Bredlijs Čārlzs Kūpers ir amerikāņu aktieris un producents. Aktiera karjeru uzsāka 1999. gadā ar lomu TV seriāla "Sekss un lielpilsēta" vienā sērijā. Viņa pirmā kinoloma bija filmā "Karstā amerikāņu vasara" 2001. gadā. Kļuva pazīstams ar lomām filmās "A komanda", "Blakusparādības", "Paģiras", "Paģiras 2" un "Paģiras 3". 2011. gadā žurnāls People viņu nosauca par "seksīgāko dzīvo cilvēku". Kūpers 2018. gadā ar filmu "Zvaigzne ir dzimusi" (2018) debitēja arī kā režisors un scenārija autors.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:20

Jaunākās diskusijas