"Paldies, Latvija! Tev mani nevajadzēja. No šodienas šeit būšu tikai ciemiņš". Gobzems kārtējo reizi solās pamest Latviju

tautaruna.lv 25.jūnijs 2022, 4:30
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Politiķis Aldis Gobzems facebook publicējis sava veida atvadu vārdus Latvijai. Pēc ieraksta var noprast, viņš un viņa ģimene Latvijā vairs pastāvīgi nedzīvos.
"Paldies, Latvija! Tev mani nevajadzēja. Nevajadzēja manus bērnus, nevajadzēja manu prātu. Un arī sirdi. Tā gadās. Bet to visu vajag uztvert ar smaidu. Kopš šodienas Latvijā es būšu ciemiņš. Ā, maza ziņa esošajai varai - Jūs pat iedomāties nevarat manu rakstura stingrību, pat, ja tas prasīs gadus, mēs vēl tiksimies, satikšanās nāks auksta un atdzesēta. Un nebrīnieties, esošā vara, šī tikšanās būs tad tikpat nežēlīga, cik Jūs bijāt pret mani un manu ģimeni, cenšoties atņemt maniem bērniem visu.
Šī vara, tiesu sistēma, menti, politiķi darīja visu, lai iznīcinātu četru latviešu ģimeni. Tie bija un ir latvieši, kas iznīcina. Tie nebija krievi, Putins vai oligarhi. Tie bija un ir latvieši. Ar prievītēm, karodziņiem, zagļi un izlaupītāji.
[..] būšu Latvijā laiku pa laikam. Atcerieties, mīļie ļaudis - spēcīga personība nevis cieš un cieš, bet pieņem lēmumu mainīt apstākļus, lai nevajadzētu ciest. Ar to spēcīgs cilvēks atšķiras no vāja. Vājais ļauj sevi drāzt daudzreiz ilgāk. Spēcīgais pieņem lēmumu un maina savu dzīvi. Esiet spēcīgi, nevajag ciest! Ciest nav varoņdarbs! Dzīvojam tagad, " raksta Gobzems.
Jau šā gada martā tika ziņots, ka Gobzems izdzēsis soctīklu saturu un pametis Latviju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:16

Jaunākās diskusijas