FOTO: Olga Rajecka devusies uz ārzemēm

tautaruna.lv 1.jūnijs 2022, 16:40
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Kā noprotams pēc sociālajā vietnē Instagram publiskotajiem attēliem un video, dziedātāja Olga Rajecka šobrīd atrodas Lielbritānijā.

Dziedātāja, kurai šobrīd Latvijā turpinās jubilejas koncerttūre "Mana svētku diena", publiskojusi attēlu, kurā redzama pie klasiskajām sarkanajām telefonbūdiņām Kingstonā, Londonā.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Rajecka (@rajecka)

Dziedātāja dalījusies arī ar video, kurā mierina fanus, ka viņas koncerttūre turpinās un jau nākamnedēļ dziedātāja uzstāšoties Jēkabpilī.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Rajecka (@rajecka)

"Vakara Ziņas" jau vēstīja, ka izdevniecība “MicRec” dziesmu nošu un dziesmu vārdu sērijā “Populārākās latviešu dziesmas” izdevusi Olgas Rajeckas dziesmu grāmatu.

Šajā grāmatā iekļautas 50 dziesmas, kuras par savām padarījusi enerģiskā dziedātāja un tie kolektīvi, kuros Olgas Rajeckas balss ir bijusi viena no vadošajām (“Eolika”, “Turaidas roze”, “Bāze 7”, “Dāmu pops”, “Tango”).

Janvārī viņa nosvinēja nozīmīgo dzīves jubileju, un, lai atzīmētu šo notikumu, skatuves māksliniece ieplānojusi vairākus lielus koncertus, kuros aicinājusi piedalīties savus draugus un kolēģus, ar kuriem krustojušies viņas radošie ceļi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 2

 
Anonīms
 

Viss jau skaisti,bet nevajag pasaulei rādīt,ka sagribējās uz tualeti,bet būdiņa izrādījās telefona:(.

2.jūnijs 2022, 10:17 Atbildēt

Ej tak tu skauģe, zini kur?

2.jūnijs 2022, 10:22 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:14

Jaunākās diskusijas