VIDEO. Konflikts ielas vidū: "BalticTaxi" vadītājs iepļaukā sievieti - "Bolt" taksometra vadītāju

tautaruna.lv 1.jūnijs 2022, 15:10
 
Ekrānuzņēmums
Pirmajā jūnija dienā Rīgā kāds aculiecinieks nofilmējis konfliktu starp "BalticTaxi" taksistu un "Bolt" taksisti.

Kā redzams video, notikusi ne tikai asu vārdu apmaiņa. "BalticTaxi" taksists iesitis pa seju sievietei.

No SIA "Baltic Taxi" atlaists taksometra vadītājs, kurš trešdien Rīgā uz ielas iesitis citas taksometru kompānijas taksometra vadītājai, aģentūrai LETA pavēstīja "Baltic Taxi" konsultants Jānis Naglis.

Trešdien sociālajos tīklos izplatījies video, kurā redzams, ka "Baltic Taxi" šoferis ar automašīnas numura zīmi "TQ-7329" Rīgā, uz Kalnciema ielas, ar roku iesit transporta platformas "Bolt" taksometra šoferei.

Kā skaidroja Naglis, konkrētais "Baltic Taxi" šoferis jau šobrīd nodevis visu aprīkojumu uzņēmuma rīcībā un pārtraucis darbu. "Tas ir nepieņemami un nekādā veidā neatbilst mūsu korporatīvajiem standartiem," pauda Naglis.

Sociālajā vietnē "Facebook" cilvēki steidz komentēt notiekošo.

Kristiāna: “Būtu bijis foršāk, ja parādītu pašu sākumu tam, kāpēc sieviete vispār izlīda no savas mašīnas un gāja kaut ko skaidroties. Ja manai mašīnai tiktu atvērtas durvis es arī ievilktu pa seju-neatkarīgi vai tas ir vīrietis vai tā ir sieviete. Nevienam nav tiesības atvērt durvis. Tu vari palūgt lai atver logu un mierīgi pasaki ko tu gribi teikt. Bet nezinot sākumu neattaisnoju vīrieša izdarības. Bet katram ir savi mēri. Zinot, kāds ir darbs apkalpošanā un ar kādiem cilvēkiem jātiekas-Vajag Stiprus Nervus.”

Dzintars: “Laba reklāma Rīgas viesiem un klientiem, cik mūsu taksīši ir droši ar agresīviem vadītājiem.”

Aigars: “Ko tu filmē ,būtu tam resnajam galvā iedevis, kad sievieti sit. Tagad ielicis video varonis.”

Elmārs: “Numurs redzams. Domāju, ka onkuliņš jau stājas bezdarbnieku rindā.”

Igors: “ja tev pietiek drosmes izkāpt no mašīnas un uzbraukt otram šoferim, tad ir jābūt gatavam, ka var arī dabūt "pa ļocku".”

Mārtiņš: "Vai tad tiešām kādam vīrietim bija grūti izkāpt un iedot galvā tam vecim. Nu fuj un tā arī bērni ņem piemēru ka vīrieši var pacelt roku pret sievieti."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:50

Jaunākās diskusijas