Kašera atzīšanās mīlestībā

tautaruna.lv 1.jūnijs 2022, 2:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Multimāklinieks Kaspars Blums-Blumanis (Kašers) savā instagram kontā veltījis ļoti aizkurstinošus vārdus savam mīlulim, dēvējot ierakstu par atzīšanos mīlestībā.

"Ahhhhhh… Suns tik tiešām ir cilvēka labākais draugs! To pilnībā var saprat un sajust tikai tie, kuriem ir vai reiz bijis suns! Katru reizi, kad Raffie pie manis atnāk, pieglaužas, uzliek savu ķepu uz manas rokas- manī burtiski ‘ielīst’ nereāla mīlestības, saviļņojuma un prieka sajūta!

Nu kāāā ir iespējams tādā mazā, mīļā kamolītī būt tik daudz mīlestības, draudzības un uzticības? Kāāā? Lūk, īsta mīlestība!

Būt suņa saimniekam ir bijis manas dzīves viens no labākajiem lēmumiem! Protams, ir arī tie negribīgie rīti, kad jāceļas, jādodas laukā- auksti, lietus, weeeee…Bet, tad ir arī tādi mirkļi- tu esi mainījis pasauli, cīnījies ar lielākām un mazākām problēmām, dzirdējis visus iespējamos skarbos viedokļus un komentārus.. un tad tu atnāc mājās, iekrīti gultā, un viņa ir klāt! Pieglaužas, mīļo, bučina.. un tevi nenormālīgi mīl, akceptē un ciena vien tikai par to, ka tu esi! JEBKĀDS! … Visskaistākā sajūta pasaulē!" tā Kašers.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:48

Jaunākās diskusijas