Nosauc bīstamākās dienas jūnijā

tautaruna.lv 1.jūnijs 2022, 7:00
 
Reinis Hofmanis/F64
Portālā unian.net publicētas visnelabvēlīgākās un bīstamākās dienas (pēc astrologu prognozētā) jūnijā.

Kopumā jūnijā esot gaidāmas piecas bīstamas dienas.

5. jūnijs - Saturna retrogrāda sākums

Retrogrāds Saturns iedveš bailes un nenoteiktību. Šajā dienā cilvēki izjutīs vājumu lēmumu pieņemšanā. Astrologi iesaka šajā datumā ieklausīties savā sirdī, nevis kāda cita viedoklī, pretējā gadījumā vēlāk to nožēlosit.

11. jūnijs — Venēras un Urāna duets


Venēras un Urāna duets ir saistīts spēka samazināšanos un lielu vājumu. Enerģijas nepietiks pat ikdienas aktivitātēm. Turklāt šī diena liks mainīt to, ko tu nemaz nevēlies. Iespējami konflikti ar radiem un draugiem.

14. jūnijs — Supermēness Vērsī


Šajā dienā Mēness atradīsies vistuvāk Zemes orbītai. Diena tiek uzskatīta par bīstamu jebkura veida sportam, ceļošanai ar transportu, ekstrēmiem hobijiem. Liels ir negadījuma risks, kā arī iespēja saskarties ar krāpniekiem. Esiet pēc iespējas uzmanīgāki.

21. jūnijs — Mēness Zivs zīmē


Šajā dienā ir jābūt uzmanīgam attiecībās ar citiem cilvēkiem. Iespējama izmantošana vai vainošana kāda cita kļūdās. Neļaujiet draugiem un kolēģiem ar jums manipulēt.

28. jūnijs — sākas Neptūna retrogrāds


Šī diena cilvēkos pamodinās sliktākās īpašības, piemēram, agresivitāti, pesimismu, tieksmi pēc peļņas. Labāk ne ar vienu nekomunicēt, citādi bez strīda neiztikt. Tāpat nevienam neuzticies, nestāsti noslēpumus. Iespējama sadursme ar ienaidnieku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas