"Jēzus Marija!" Liepnieks pamatīgi kritizē Domburu

tautaruna.lv 31.marts 2022, 9:20
 
Reinis Hofmanis/F64
Politisko notikumu apskatnieks Jurģis Liepnieks mikroblogošanas vietnē Twitter paudis savu viedokli par žurnālista Jāņa Dombura raidījumu "Kas notiek Latvijā?".
Liepnieks neskopojies ar kritiskiem vārdiem, jautājot, vai vispār ir iespējams vēl zemāks publiskās debates līmenis.

"Paskatījos Domburu, jēzus marija... vai vispār ir iespējams vēl zemāks publiskās debates līmenis. Banalitāte debiltātes galā atšķaidīta ar tādiem priekšlikumiem, kā - naftu mēs varētu ražot paši, RTU zinot kā. Domburs iebilda, ka tas būšot dārgi. Nē, skatīties šito ir sevi apzagt," raksta Liepnieks.

Tikmēr komentāros arī citi Twitter lietotāji pauž viedokli par minēto raidījumu.

"Labi, pieņemam,ka līmenis nav augstākais. Ko liekam vietā? Kurš no LV žurnālistiem spēj uzturēt saturīgāku diskusiju, nebaidoties no oponenta? Vai arī iztiekam sabiedriskajos medijos, tāpat kā pēdējos pāris gados - LTV raidijumā viens pret viens,kas nespēj saglabāt objektivitāti?"

"Man NEKAD nav bijis saprotams kā TV diskusijas vadītājs var tā brīvi pusvārdā kā mazus bērnus pārtraukt TV studijā uzaicinātos. Tas vienmēr ir bijis Dombura 'trumpis' manā skatījumā. Tīri tā, diskusijas vadīšanas kultūru vērtējot. Liekas, ka cilvēki ģimenē pie galda pat tā nerunā."

"Viņš grib īsas, precīzas atbildes. Steidzas, daudz jautājumu. Lukašēvicai gan grūti gāja..."

"Tas frukts ar bārdu - kur Domburs tādus rauj? Mani kaitina, ka tikko kāds sāk kaut ko normāli skaidrot, tā Domburs viņu pārtrauc. Šķiet, ka viņa mērķis ir kašķis un šovs, ne normālas debates."

"Radījums bija pavājš, tam piekrītu. Bet tam, ka Domburs pārtrauc, bieži vien ir iemesls un loģika- cik nav bijušas reizes, kad kāds runā tik pa apli (citreiz tikai paaugstinot balsi vēl papildus). Un tas “eventuāli” mani tracina. Kas tas par vārdu latviešu valodā?"

Pērnā gada novembrī vēstījām, ka 24.novembrī raidījumā "Kas notiek Latvijā?" tika risināti jautājumi par migrantiem, hibrīdkaru, Baltkrieviju, Krieviju un NATO. Skatītāju uzmanību piesaistīja un mulsināja fona attēli aiz raidījuma vadītāja muguras.

Daudzus mulsināja Putina, Lukašenko fotoattēli, kuri visu raidījuma laiku atradās raidījuma vadītāja Jāņa Dombura fonā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:14

Jaunākās diskusijas