Medijs: Putina meitas ģimenē krīze

tautaruna.lv 31.marts 2022, 0:30
 
Ekrānšāviņš no video/youtube
Krievijas žurnālisti, kuri pametuši Krievijas Federāciju, bet turpina savu darbību, uzzinājuši jaunas detaļas par vienu no Vladimira Putina meitām - 36 gadus veco Mariju Voroncovu, kura ir eksperte bērnu retu ģenētisko slimību jautājumos.
Kā raksta Daily Mail, ārste Marija Voroncova ir precējusies ar nīderlandiešu uzņēmēju Joritu Fāzenu. Viņai ir arī bērni. Žurnālisti apgalvo, ka viņas laulība ar ārzemju vīru ir izjukusi. Un ne tikai tāpēc, ka viņas plāni Krievijā atvērt lielu medicīnas centru tagad ir nereāli.

Ārvalstīs dzīvojošais Krievijas pētnieciskais žurnālists Sergejs Kaņevs sacīja, ka Putins "paveicis sliktu darbu savas vecākās meitas labā" pēc tam, kad Ukrainā bija sācis karu un pret savu valsti noteica milzīgas sankcijas. "Viņai ir liela daļa ultramoderna medicīnas centra būvniecības megaprojektā pie Sanktpēterburgas. Plānos bija piesaistīt pacientus no Eiropas un bagātus šeihus no Persijas līča valstīm, bet tagad viņi nebrauks," teica Kaņevs.

The Insider redaktors Romāns Dobrohotovs, kurš bija spiests pamest Krievijas Federāciju, sacīja, ka Voroncovas un viņas vīra laulība izjukusi. Jorits Fāzens ir no Nīderlandes, viņš ilgu laiku strādāja Krievijā kompānijās Gazprombank-Invest un Stroytransgaz, taču viņš nebija publiska persona un gandrīz nekad nesniedza intervijas.

Par savu ģimeni viņš runājis tikai vienu reizi un ļoti lakoniski. "Es esmu precējies ar krievu sievieti, man ir bērni, es pie tā arī apstāšos," sacīja Fāzens.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas