FOTO: "Prāta Vētras" Ukrainas menedžere patvērusies Latvijā

tautaruna.lv 13.marts 2022, 14:08
 
Kaspars Krafts/F64
Grupa "Prāta Vētra" uzņēmusi savu Ukrainas menedžeri no Kijevas, kura ieradusies Latvijā.

Grupa publiskojusi attēlu, kurā tās solists Renārs Kaupers redzams kopā ar Ukrainas menedžeri.

"Šodien beidzot līdz mums atkļuva Katja, mūsu Ukrainas menedžere no Kijevas! Ciešs apķēriens - pie mums viņa un viņas četrkājainais draugs būs drošībā. Paldies ikkatram, kurš dara savu lietu, lai palīdzētu Ukrainai," norādīts grupas oficiālā profila ierakstā sociālajā vietnē Instagram

Jau vēstīts, ka 28. februārī savu paziņojumu izplatīja “Prāta vētra”: “Mēs vienmēr esam centušies būt apolitiski, taču šis brīdis pieprasa stingru pozīciju. Mēs viennozīmīgi nosodām Kremļa agresiju un iestājamies par Ukrainas brīvību un suverenitāti. Apbrīnojam ukraiņu drosmi un pašaizliedzību, aizstāvot savu zemi, un ļoti līdzpārdzīvojam par visu ukraiņu tautu.” Grupas pavasarī plānotie koncerti Krievijā atcelti, un par jebkādiem nākotnes plāniem minēts, ka tie “kara situācijā ir vienkārši neapspriežami”.

Pie viena “prātnieki” uzrunāja arī fanus Krievijā: “Mēs pārdzīvojam arī par tiem draugiem un “Prāta vētras” faniem no Krievijas, kuri mums raksta, ka izjūt dziļu kaunu un izmisumu par notiekošo un ka viens agresīvs diktators var nostādīt visu tautu un Krievijas nākotni neapskaužamā situācijā. Mēs esam kopā arī ar jums.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas