NASA apsver iespēju pētīt seksu kosmosā

tautaruna.lv 13.marts 2022, 20:30
 
Pixabay
NASA beidzot ir paziņojusi, ka būtu atvērta seksa izpētei kosmosā, ja tas būtu ļoti svarīgi nākotnes kosmosa kolonijām uz Marsa un Mēness, ziņo portāls "Daily Star".

Akadēmiķi apgalvo, ka tas ir ļoti svarīgi, lai nodrošinātu ilgtermiņa cilvēka klātbūtni citos debess ķermeņos, piemēram, uz Marsa un Mēness.

Akadēmiķis Saimons Dubē sacīja: "Nevienā pētījumā nav pētītas ne intīmās attiecības, ne cilvēka pieredze par seksuālajām funkcijām un labklājību kosmosā vai kosmosa analogos, vai tas, kā tas var ietekmēt apkalpes sniegumu."

NASA : "Mēs galvenokārt rūpējamies par apkalpes locekļu veselības un drošības nodrošināšanu kosmosā ilgu laiku. Mūsu Cilvēku pētniecības programma strādā, lai mazinātu cilvēku kosmosa lidojumu apdraudējumus un pēta veidus, kā palīdzēt apkalpēm strādāt kopā un palikt emocionāli sagatavotām ceļojuma laikā.Ja nākotnē tiks konstatēta nepieciešamība pēc padziļināta pētījuma par reproduktīvo veselību kosmosā, NASA veiktu atbilstošus pasākumus."

Tomēr tā piebilda: "Mēs pašlaik nemeklējam priekšlikumus vai neapsveram īpašu jomu vai projektu biroju par šo tēmu."

Neviens nezina, vai sekss ir iespējams nulles gravitācijas apstākļos, pateicoties tā ietekmei uz šķidruma fiziku un citiem fizikas principiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:47

Jaunākās diskusijas