Latvijas iedzīvotāju viedokļi: Putins neapstāsies; viņš ir smagi slims

tautaruna.lv 13.marts 2022, 10:12
 
AP/Scanpix/LETA
Politisko notikumu apskatnieka Jurģa Liepnieka ieraksts mikroblogošanas vietnē Twitter mudinājis Latvijas iedzīvotājus paust savu viedokli par Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.
Twitter lietotāju viedokļi ir dažādi. Viņi politiķim velta skarbus vārdus, domājot, ka karā pret Ukrainu Putins neapstāsies, jo viņam nav ko zaudēt. Izskan versijas, ka politiķis esot smagi slims.

"Jo dziļāk stūrī-jo lielāki draudi. Ja viņš nav jucis, tad viņš ir slims - kā citādāk iespējams nosaukt cilvēku, kurš savu ambīciju apmierināšanai gatavs nogalināt tūkstošiem nevainīgu cilvēku!? Tas, ka viņš neapstāsies līdz piepildīs visu, ko galvā pats iedomājies, tas skaidrs."

"Kam nav ko zaudēt (cik nu tas info par neatgriezeniskām veselības problēmām ir ticams), tas var iet līdz galam tik tālu, cik tas neskars viņa paša bērnus Šveicē."

"Laikam jāpiekrīt tiem, kuri apgalvo ,ka putins ir neglābjami slims un, jūtot tuvo galu, nolēmis paraut sev līdzi visus, kas viņu nav novērtējuši.( kā pats izteicies: ,,mēs nonāxim paradīzē, bet viņi vienkārši nosprāgs.") Tādā gadijumā visas cerības uz svītas saprātu."

"Tieši tas biedē, ka viņam vairs nav daudz variantu un laika."

"Bet reāli, ko Putins šobrīd var zaudēt? Nevis Krievija, bet personīgi Putins? Tas šobrīd ir visbīstamākais. Bunkurā. Viņš neatkāpsies no mērķa. Domāju, ka kodolieroču izmantošanas mēģinājums būs."

Arī pats Liepnieks pauž līdzīgu viedokli - Putins neatkāpsies.

"nē, es neredzu kā viņš varētu padoties... pastāv uzvaras pasludināšanas ceļš ... bet nu. .... nezinu .... cerēsim, protams."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas