Avots par Žirinovski: Viņš spēj pakustināt tikai pirkstus

tautaruna.lv 13.marts 2022, 11:42
 
EPA/Scanpix/LETA
Krievijas politiķis Vladimirs Žirinovskis jau gandrīz mēnesi atrodas slimnīcā, kur ārsti cīnās par viņa dzīvību. Tajā pašā laikā partijas biedri saka, ka ar politiķiu viss ir kārtībā un nav par ko uztraukties, raksta Starhit.

Neraugoties uz Žirinovska politiskās partijas LDPR preses dienesta apliecinājumiem, ka 75 gadus vecajam politiķim ir laba veselība, partijas aprindās izplatās sliktas ziņas no slimnīcas.

Tātad, pēc jaunākajiem datiem, Žirinovska stāvoklis ir ārkārtīgi smags un nestabils.

Politiķis ir komā un pieslēgts pie plaušu ventilēšanas aparāta. "Vladimirs Žirinovskis atrodas medicīniskajā sedācijā. Šādā stāvoklī viņš spēj kustināt tikai pirkstus, rokas un kājas - ja palūdz,” stāsta avots

Tika izņots, ka Vladimirs Žirinovskis tika hospitalizēts pēc koronavīrusa izraisītām komplikācijām. Neraugoties uz to, ka politiķis veica septiņas vakcīnas pret Covid-19, februāra sākumā viņš inficējās ar Covid-19 un viņam pēkšņi kļuva slikti.

Pēc Vladimira Žirinovska hospitalizācijas partijas kolēģi sāka apliecināt, ka viņa hospitalizācija veikta profilaktiskos nolūkos, un pats politiķis jūtas lieliski un turpina strādāt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:56

Jaunākās diskusijas