Liepnieks skarbi kritizē dzejnieces Māras Zālītes sacīto

tautaruna.lv 23.februāris 2022, 0:30
 
Reinis Hofmanis/F64
Politisko procesu vērotājs, publicists Jurģis Liepnieks mikroblogošanas vietnē Twitter asi reaģējis uz dzejnieces Māras Zālītes teikto intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "1pret 1".

Ar dzejnieces un dramaturģes citātu no intervijas dalījusies LTV un tas pauž: "Tas nolūks ir sabiedrību turēt spriedzē, veicināt neuzticību valstij. Kremļa projekts “Latvija ir neizdevusies valsts” tiek īstenots ļoti aktīvi. "Valdība slikta, prezidents slikts", viss tiek zākāts. Daļa cilvēku arī sāk domāt - varbūt tiešām viss ir slikti."

J. Liepnieks kritizējis M. Zālītes pausto.

"Cilvēks var izstāties no komunistiskās partijas, bet domāšanu mainīt laikam nekā. Kas kaiš tiem sovakiem? Laiki, kad nedrīkstēja valdību kritizēt ir sen pagājuši un tikai Putins un Māra Zālīte mūsdienās sauc valdības kritizētājus par ārvalstu aģentiem," norāda J. Liepnieks. "Viss jau skaidrs, sadomājusies pati par prezidenti, tautas māti, bet nu nevajag jau domāt, ka tādu remdenu čuru lejot, valdošos slavējot, tik vienkārši arī viss notiks."

Tikmēr komentāros pie ieraksta izvērsusies diskusija par M. Zālītes sacītā patieso būtību.

"nesapratāt. runa bij par prezidenta noniecināšanu aiz gara laika. kur jūs esat redzējis nopietnu kritiku? Kariņa-Levita kliķe/režīms? gobju pļāpas? runa bija par prezidenta kā valsts galvas necienīšanu, tālāk secinot par Latviju kā neizdevušos utt.," norāda komentētāja.

"Valsts kritizētāji jau ir ok, bet ir visiem zināmi kadri, kas apzināti maldina, pārspīlē, izdomā faktus, apmelo. Es domāju, ka runa ir par tiem," norāda komentāra autors.

"Viņa jau nesaka, ka nedrīkst, tik apzīmē kā interesēs daži šādi kritizētāji strādā," pauž komentāra autors.

Kā zināms, M. Zālīte piedalījās 15. februāra raidījumā, kurā sarunā ar žurnālistu Gundaru Rēderu runāja par gaidāmo jubileju, daiļradi un šobrīd aktuālajiem procesiem sabiedrībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:08

Jaunākās diskusijas