Kāpēc Mārtiņa Rītiņa bērēs tika lasītas anekdotes?

tautaruna.lv 23.februāris 2022, 9:20
 
F64
Pagājušajā sestdienā Baltezera kapos tika guldīts Latvijas slavenākais šefpavārs Mārtiņš Rītiņš. Atvadas ilga vairāk nekā divas stundas, vēstīts Santas Sergejevas materiālā "Mārtiņu Rītiņu pavada ar anekdotēm" izdevumā "Kas Jauns".

Atvadu dievkalpojuma laikā pie Mārtiņa zārka sēdēja abi brāļi Andrejs un Jānis.

Viņi ir pārliecināti, ka Mārtiņš nebūtu vēlējies, lai visi, kas atnākuši atvadīties, lietu asaras. Viņš drīzāk atrastu iespēju, kā klātesošos iepriecināt.

Un tāpēc arī pat izvadītāja izstāstīja dažas anekdotes no Mārtiņa Rītiņa dzīves. Piemēram, par Rītiņa tikšanos ar pasaulē visātrāko cilvēku Useinu Boltu, kuru viņš apkalpoja restorānā Vincents. Iepazīstoties un paziņojot Jamaikas izloksnē, ka ēdiens vēl nav gatavs, Rītiņš izraisīja gardus smieklus. Bet pēc tam viņš pavāram čukstējis, ka cer, ka Bolts nemuks prom nesamaksājis, jo viņu gan neizdosies noķert.

Portāls NRA jau vēstīja, ka Mārtiņš Rītiņš mūžībā devās 11. februārī pēc ilgstošas un mokošas cīņas ar Covid-19 radītām komplikācijām.

Jau ziņojām, ka savlaik, intervijā pirms diviem gadiem, šefpavārs atzina, ka viņam neesot bail no nāves.

Mārtiņam Rītiņam piemita lieliska humora izjūta, reiz intervijā viņš atklāja, ko vēlētos, lai pasniedz viņa bēru mielastā. Viņš atzina, ka gribētu, lai bērēs pasniedz vārnas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas