Skarbs Viedoklis: Porziņģim karjera ir beigusies!

tautaruna.lv 22.februāris 2022, 9:20
 
Reuters/Scanpix/LETA
Nesen sabiedrību pāršalca ziņa, ka Latvijas spēlētājs Kristaps Porziņģis no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" aizmainīts uz Vašingtonas "Wizards", bet pretējā virzienā ceļos Dāvis Bertāns. Pagājušā gadsimta nogales labākais latviešu basketbolists Valdis Valters, komentējot šo darījumu, izteicās, ka Porziņģim karjera ir beigusies, vēstīts Edgara Orlova materiālā "Kas notiek ar Porziņģa karjeru" izdevumā "Privātā Dzīve".

Kā saka Valters, maiņas darījums skaidri parāda, kāds satuss Kristapam ir ASV, kas Latvijā tiek uzskatīts par superzvaigzni.

Viņaprāt, NBA runa ir par lieliem mēŗķiem un titulu izcīnīšanu un pēc šī darījuma viņš neredz Porziņģim lielas iespējas to realizēt.

"Visi cer, ka Kristaps restartēsies, bet pagaidām nekas par to neliecina. Nespēlešana, traumas... Man šķiet, ka Kristapam beidzies laiks, kad viņš var domāt par NBA pirmās un otrās superzvaigznes statusu," saka Valters, uzsverot, ka šis darījums liecina - NBA klubi ar Kristapu vairs nerēķinās.

"Jāsaprot zemteksts - viņu maina, tātad netic. Tāpēc arī uzskatu, ka karjera ir beigusies."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:59

Jaunākās diskusijas