Aktieris Vecgada rītā piedzīvo baisu notikumu

tautaruna.lv 8.janvāris 2022, 18:46
 
Ekrānuzņēmums no Daily Mail/Craig Charles/Twitter
Lielbritānijas aktieris, televīzijas raidījumu vadītājs, komiķis Kreigs Čarlzs agrā Vecgada rītā piedzīvojis baisu notikumu, ziņo medijs "Daily Mail".

57 gadus veco zvaigzni pēkšņi nakts vidū jeb agri no rīta uzmodināja dūmu detektora signalizācija.

Izrādās mājās bija palikusi iedegta svece, kura aizdedzinājusi Ziemassvētku dekorācijas, kā rezultātā izcēlies ugunsgrēks.

Ar šausminošo pieredzi mākslinieks dalījās BBC raidījumā.

"Pagājušajā naktī jeb agri no rīta manu dzīvību izglāba dūmu detektors. Patiesībā visu manu ģimeni izglāba dūmu detektora signalizācija, esiet uzmanīgi ar svecēm," pauda Kreigs Čarlzs.

Aktieris atzīst, ka iespējams viņš ir vainojams pie tā, ka netikta nodzēsta svece.

Viņš atklāja, ka liktenīgajā naktī esot sapņojis, ka virtuvē kāds ir atstājis vaļā ledusskapja druvis. Tās sapnī esot sākušas pīkstēt un viņš miegā centies tās ar kāju aiztaisīt. Tieši tajā brīdī viņš ir pamodies, jo gultā esot aktīvi spārdījies. Pēkšņi pamostoties viņš izdzirdējis meitu, kura viņu ir saukusi. "Tēti, tēti ieslēdzies dūmu detektors," atminas mākslinieks.

Aktieris atzina, ka viņam kopā ar ģimenes locekļiem, ar vairāku ūdens spaiņu palīdzību, izdevies apslāpēt liesmas. Tomēr, kā atzīst mākslinieks, vien pāris minūtes viņus šķīra no nopietnas traģēdijas.

Kreigs Džozefs Čārlzs ir angļu aktieris, vadītājs, komiķis, autors un dīdžejs. Viņš ir vislabāk pazīstams ar Deiva Listera lomu zinātniskās fantastikas komēdijā "Sarkanais rūķis" un Loida Mullnija lomu ziepju operā "Koronācijas iela".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas