"Nesaprotu, kāpēc neizgāju"; iedzīvotāja sašutusi par ārsta vārdiem

tautaruna.lv 8.janvāris 2022, 13:44
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Dmitrijs Suļžics/F64
Mikroblogošanas vietnē Twitter kāda iedzīvotāja dalījusies nepatīkamā pieredzē, ko guvusi pie traumatologa.

Kāda iedzīvotāja dalījusies ar nepatīkamu pieredzi pie traumatologa, kad vizītes laikā sievietei nācies uzklausīt komentārus un aizrādījumus.

Sieviete atklāj, ka vērsusies pie speciālista Cēsīs ar sāpošu celi, taču jau vizītes sākumā nācies uzklausīt savādus jautājumus un komentārus gan par personīgo higiēnu, gan svaru un menopauzi.

Ekrānšāviņš no Twitter

Ekrānšāviņš no Twitter

Ieraksts izpelnījies lielu soctīklu lietotāju uzmanību, kuri komentāros neslēpj izbrīnu par šādu ārsta rīcību. Daudzi iesaka sievietei rakstīt oficiālu sūdzību un ieraksta autore atklāj, ka pēc komentētāju iedrošināšanas to noteikti darīs.

"Prasās pēc oficiālas sūdzības. Nezinu kur- varbūt konkrētajā iestādē, vai arī ir kāda vispārēja Ētikas/ uzraugoša institūcija. Lai skaidrojas, ko teica un ko neteica. Nakamreiz padomās," norāda komentētājs.

"Man tik žēl, ka kaut kas tik pretīgs jāpiedzīvo. Ar manu tagadējo galvu ietu rakstītu sūdzību vai ziņotu slimnīcai/poliklīnikai. Diemžēl jāpaiet vēl gadiem 15-25 līdz padomju mantojums, atvainojiet, būs kaut cik izmiris. Tiešā nozīmē," pauž komentāra autore.

"Zini, it īpaši, ja esi cilvēks, kurš ir tendēts uz saticību nevis konfliktu, tā ir ļoti, ļoti normāla reakcija, ka nepiecēlies un neaizgāji. Situācija ir īpaši stulba un pārsteidza, turklāt ārsts gribot negribot ir varas pozīcijā. Man žēl, ka tev tā bija," pauž komentētāja.

"Cik šausmīga pieredze! Lūdzu lūdzu neklusējiet par šo, rakstiet vēstuli iestādes valdei, kādai atbildīgajai institūcijai. Tā nedrīkst būt, šis nav ok," norādīts citā komentārā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas