TV personība Dvinska dusmojas uz "Rododendra" apmeklētājiem

tautaruna.lv 15.decembris 2021, 13:43
 
Kaspars Krafts / F64
TV personība, raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja Rūta Dvinska saviem sekotājiem sociālajā vietnē "Instagram" stāsta par nepatīkamo situāciju, kas radusies, akcijas "Rododendrs" laikā.

TV personība Rūta Dvinska sociālajā vietnē "Instagram" dalījusies ar īsajiem video (story), kuros pastāsta par piedzīvoto opozīcijas politiķa Alda Gobzema akcijas "Rododendrs" laikā.

Dvinska stāsta, ka svētdienas naktī bērnam sācis sāpēt zobs, sāpējis arī pirmdien pa dienu un nolēmusi bērnu vest uz zobārstniecību. Paredzējusi, ka būs sastrēgumi, izbraukusi laicīgi, bet, kad stāvējusi uz vietas jau pie piektās zaļās atļaujošās gaismas luksoforā uz Valdemāra ielas, sapratusi, ka kaut kas nav kartībā.

"Tad, kad mēs piebraucām pie Vanšu tilta un ieraudzījām tur šķērsām pār ielu novietotu policijas mašīnu, kas nelaida pār tiltu un dzina visus uz Bastejkalna pusi, es sapratu - ir rododendrā riktīgā," apgalvoja Dvinska.

Stāsts turpinās ar to, ka Dvinska sazinājusies ar klīniku, lai pārceltu vizīti sakarā ar ilgo kavēšanos, kā izradās zobārsts bērnu pieņēmis pēc darba laika.

"Sapratu, ka viena no tām lietām, kādēļ cilvēki izgāja ielās, viņi nolēmuši cīnīties par brīvību lemt par savu veselību. Un tad es sapratu, ka viņu cīņas par brīvību dēļ tika ierobežota mana brīvība. Un notikušais izlēma par mana bērna veselību. Vai tad, ja tu gribi būt brīvs šajā sabiedrībā, tev tomēr nav jāpieņem kādi noteikumi? Tava brīvība ir tik tālu, kamēr netiek ietekmēta kāda cita brīvība. Par ko viņi tur cīnījas vakar, " ar retorisku jautājumu stāstu beidz Dvinska.

instagram.com

instagram.com

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:03

Jaunākās diskusijas