Aktieri Aleku Boldvinu iesūdz tiesā par šaušanu filmēšanas laukumā

tautaruna.lv 11.novembris 2021, 18:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Vesterna "Rust" filmēšanas komandas loceklis iesūdzējis tiesā aktieris Aleku Boldvinu par traģisko šaušanas negadījumu filmas uzņemšanas laukumā, vēsta ziņu aģentūra AFP News Agency.
Filmas galvenais apgaismojuma tehniķis Sergejs Svetnojs pret aktieri tiesā iesniedzis sūdzību par nolaidību filmēšanas laukumā. Par to trešdien ziņojuši juristi.

Prasībā nosaukta arī atbildīgā par ieročiem filmēšanas laukumā Hanna Gutjereza - Rīda, kura iepriekš ar savu juristu starpniecību apgalvoja, ka tiek " nepatiesi vainota" kinooperatores Halinas (Gaļinas) Hačinsas nāvē.

S. Svetnojs norāda, ka nelaimes gadījumu izraisījusi galvenās lomas atveidotāja un producenta A. Boldvina, kā arī citu nolaidība un bezdarbība. Prasībā teikts, ka A.Boldvins, režisora asistents Deivs Hols un Gutjereza - Rīda nav sekojuši filmu industrijā pastāvošajiem noteikumiem par appiešanos ar ieročiem filmēšanas laikā un pieļāvuši, ka ierocis, kas pielādēts ar īstu munīciju, tiek vērsts pret dzīvām personām.

Kā jau vēstīts, vesterna "Rust" filmēšanas laikā aktieris Aleks Boldvins ar šaujamieroci nāvējoši ievainoja filmas operatori Halinu (Gaļinu) Hačinsu. Par notikuma apstākļiem notiek izmeklēšana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas