Ķengaraga iedzīvotāja ierodas mājās un pieķer zagļus; viņi izmanto asaru gāzi

tautaruna.lv 11.novembris 2021, 18:30
 
Reinis Hofmanis/F64
Otrdien, 9.novembrī, divi vīrieši uzbruka kādai Ķengaraga iedzīvotājai, kas ap desmitiem no rīta atgriezās savā mājoklī. Zagļi bija iekļuvuši dzīvoklī, taču nepaspēja neko paņemt, jo tika pārsteigti nesagatavoti. Izbīlī garnadži izmantoja piparu gāzi, lai ievainotu saimnieci un paspētu aizskriet, vēsta “Degpunktā”.

Kādas daudzdzīvokļu mājas iemītniece, sauksim viņu par Santu, dalās ar smagu pārdzīvojumu, saskaroties ar noziedzniekiem vakar no rīta. Cietusī stāsta, ka mēģināja ielikt sava mitekļa slēdzenē atslēgas, kas pēc vairākkārtējiem mēģinājumiem viņai tā arī neizdevās, līdz slēdzenē viņa ieraudzīja dzelzi. Tad viņa atkāpās soli atpakaļ, kam sekoja grūdiens - divi vīrieši bija iekļuvuši iekšā dzīvoklī.

Zagļi bija ģērbušies tumšās drēbēs - abi melnās adītās cepurēs un cimdos. Vīrieši bija pārsteigti un metās uzbrukumā dzīvokļa saimniecei, vēršot pret sievieti ieroci - piparu vai asaru gāzes balonu.

Cietusī stāvēja malā, viņai zagļi netrāpīja, taču pēc viņas atkāpšanās vēl soli tālāk, garnadži pavērsa strūklaku vēlreiz. Šoreiz gan trāpīja pret betonu. Cietusī skrēja augšā un atvēra logu, lai izvēdinātu kodīgo vielu, viņai dega acis un sāpēja mute.

Par uzbrukumu Santai uzreiz tika ziņots policijai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:20

Jaunākās diskusijas