FOTO: Pamatīgi uzjautrinās par Bondara fonu intervijā televīzijai

tautaruna.lv 4.novembris 2021, 19:00
 
Ekrānuzņēmums
Mārtiņš Bondars attālināti sniedzis interviju Latvijas Televīzijai, taču mikroblogošanas vietnē Twitter cilvēki uzjautrinājušies par politiķa izvēlēto fonu.

Twitter lietotāji uzjautrinājušies par politiķa fonu intervijas laikā, kurā redzamas viena uz otras sakārtotu grāmatu rindas.

Ekrānuzņēmums

Soctīklu lietotāji naski ķērušies apspriest, kā grāmatas sakārtotas pēc krāsām un, kāpēc vispār M. Bondars izvēlējies sniegt interviju ar šādu fonu.

"Grāmatas stabiņos un pa krāsiņām? Domāju, ka mums ir uzvarētājs konkursā - Pasaki "es grāmatām neesmu pieskāries, kopš tās nopirku", to nepasakot," komentārā pie publiskotā kadra komentē soctīklu lietotājs.

"No sākuma sasmējos, bet ieskatoties, tur pa vidam ir mazie plauktiņi un grāmata no apakšas nav grūti izvelkama. Interesants risinājums. Račko gan jau sievas kabinetā, kaut gan - ej nu sazini," spriež komentētājs Madis.

"Varbūt tur [Bondara kabinetā] izskatās kā pie SKDS Kaktiņa, tāpēc labāk izmantot sievas mākslinieciskos stabiņus," savu versiju izsaka komentētēja.

Tikmēr zinātāji norāda, ka šādi grāmatas izkārtotas M. Bondara sievas, mākslinieces Ievas Bondares studijā, par ko viņa pastāstījusi saviem sociālās vietnes Instagram sekotājiem. Viņa atklāj, ka balto metāla grāmatu plauktu radītājs ir metāla mākslinieks Andis Vecvanags.

View this post on Instagram

A post shared by Ieva Bondare (@ievabondare)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:54

Jaunākās diskusijas