Vai Pavļuts un Kariņš "raustās" no Dombura?

tautaruna.lv 4.novembris 2021, 17:10
 
"DelfiTV ar Jāni Domburu"/ Ekrānuzņēmums
Latvijas Televīzijā atgriezies raidījums "Kas notiek Latvijā?". Pirmajā tā atgriešanās raidījumā, kā galvenais jautājums tika uzstādīts - "Kas notiek ar Covid-19 krīzes savaldīšanu?" Raidījuma vadītājs Jānis Domburs uz diskusiju aicinājis arī veselības ministru Danielu Pavļutu, bet viņš dalību atteicis. Arī ministru prezidents raidījumā nepiedalījās.

Daudzi raidījuma skatītāji, tai skaitā, pieredzējuši žurnālisti mikroblogošanas vietnē "Twitter" pauž neizpratni, kādēļ veselības ministrs nav ieradies uz diskusiju.

Žurnāla "Klubs" galvenais redaktors izsakās lakoniski:

"Pavļuts vai ik katru vakaru ir televīzijā. Pie Dombura, kurš jautās asāk, ierasties nevar. Kariņš tāpat. Tas arī notiek Latvijā."

Ierakstu ar "Patīk" atzīmi novērtējuši vairāki simti "Twitter" lietotāji.

Žurnāla "IR" galvenā redaktore Nellija Ločmele "Twitter" ierakstā ir asa:

"Nedēļas laikā no Covid-19 ir nomiruši 248 cilvēki! Bet @krisjaniskarins un @pavluts uzskata, ka var neierasties uz debašu raidījumu sabiedriskajā @LatvijasTV, kur tiek apspriesta šī pandēmijas krīze. Nopietni?!"
Veselības ministrs atbildi parādā nepaliek:
"Nellija, es neizvairos no medijiem. Vakar vien LTV tiešajā ēterā biju divreiz - Rīta Panorāmā un Šodienas jautājumā. Esmu piekritis būt pie Dombura nākamnedēļ. Arī citiem politiķiem jādod iespēja runāt."
Žurnāliste paliek pie sava, viņas viedoklim piekrīt arī citi "Twitter" lietotāji:
"Tāds amats un tāda krīze, ka jārunā daudz un dažādos formātos. Bet ir starpība parunāt Rīta Panorāmā vai atbildēt uz jautājumiem KNL, vai ne? Manuprāt, veselības ministram jābūt šādā diskusijā."
Vietnē "Twitter" ir vēl viedokļi par savādo veselības ministra soli.
"Situācijā, kad Latvijā ir smaga neuzticības krīze valdībai, kas ir viena no būtiskākajām problēmām Latvijas CoVid19 krīzes risināšanā, par krīzi atbildīgie Krišjānis Kariņš un Daniels Pavluts neierodas uz īstu diskusiju LTV1 “Kas Notiek Latvijā?”! Tas ir bezatbildīgi un gļēvi!"

"Draugi, nav labi. Nekad valdības vadītājs un krīzē vadošais ministrs nav atteicis dalībai Domburšovā. Tiešām @krisjaniskarins un @pavluts baidās atklāti diskutēt? Taču bija zināms, ka šis raidījums sabiedrību ļoti interesē. Nobijās? Komunikācijas grābekļi?"

twitter.com

Kā jau iepriekš portāls nra.lv ziņojis, raidījumu "Kas notiek Latvijā?" pirmo reizi raidīt sāka pirms 20 gadiem, galvenais tā satura veidotājs un arī raidījuma vadītājs ir cienītais analītiskais žurnālists Jānis Domburs. Pēc 10 gadu pārtraukuma 3.novembrī raidījums atgriezies LTV ēterā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:01

Jaunākās diskusijas