"Arī man ir izteikti draudi"; Petraviča atklāj, ka vērsusies pat policijā

tautaruna.lv 4.novembris 2021, 15:12
 
Oksana Džadana/F64
Saeimas deputāte, bijusī labklājības ministre Ramona Petraviča kanāla TV24 raidījumā "Preses klubs" atklājusi, ka ir saņēmusi draudus un vērsusies policijā.

"Cilvēki ir ļoti agresīvi un to nevar nepamanīt. Arī man bija izteikti draudi," uz jautājumu, vai ir saņēmusi kādus draudus, atbild R. Petraviča.

Viņa nenoliedz, ka daudz nākas saskarties arī ar pārmetumiem un apvainojumiem. Politiķe norāda, ka katram indivīdam pašam jāizvērtē, cik nopietni ir saņemtie draudi.

"Es esmu vienreiz vērusies policijā ar iesniegumu, kad man tie draudi tika izteikti. Kriminālprocess netika uzsākts. Policija ļoti veiksmīgi un ātri atrada šo cilvēku," pastāsta R. Petraviča.

Viņa atklāj, ka rakstījusi policijai iesniegumu pret sievieti, kura "novēlējusi visiem nevakcinētajiem nomirt slimnīcā", jo saskatījusi šādos izteicienos naidu pret "atsevišķu cilvēku grupu". R. Petraviča norāda, ka tobrīd viņai ģimenē un draugu lokā bijuši nevakcinēti cilvēki un viņa šos izteicienus uztvērusi kā draudus viņiem.

Bijusī ministre uzskata, ka nereti cilvēki dusmu uzplūdā nesaprot, cik "tālu viņš var tos apvainojumus izteikt" un, kad par šādu rīcību var draudēt arī kriminālatbildība.

Jau vēstījām, ka TV personība Aivis Ceriņš mikroblogošanas vietnē Twitter atklāj, ka pēdējā gada laikā saņēmis dažādus draudus - gan par piekaušanu, gan par izrēķināšanos.

Ceriņš arī atklāj, ka rakstījis iesniegumus Valsts policijā, taču tie "atmesti atpakaļ".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas