Aivim Ceriņam draud ar izrēķināšanos; policija nereaģē

tautaruna.lv 19.oktobris 2021, 9:20
 
Oksana Džadana/F64
TV personība Aivis Ceriņš mikroblogošanas vietnē Twitter atklāj, ka pēdējā gada laikā saņēmis dažādus draudus - gan par piekaušanu, gan par izrēķināšanos.
Ceriņš arī atklāj, ka rakstījis iesniegumus Valsts policijā, taču tie "atmesti atpakaļ".

"Pēdējā gada laikā esmu saņēmis draudus par piekaušanu, izrēķināšanos. Sievu grūtniecības laikā un šodien aicina nosprāgt. Iesniegumi rakstīti VP. Visi atmesti atpakaļ. Valsts policija, vismaz iesakiet, ko pirkt - elektrošoku,gāzes pistoli. Varbūt ir kas efektīvāks? Bez ironijas," raksta Ceriņš.

Viņš skaidro, ka draudus saņēmis par "raidījuma satura un publiski paustā viedokļa dēļ. Ir gaidījuši arī pie studijas. Pat personu zinu. Arī policija to zina".

Ceriņš arī piebilst, ka nebūt nav vienīgais, kas iekļuvis šādā situācijā, un, viņaprāt, ir tikai laika jautājums, kad kāds tik piekauts, sadurts.

Tikmēr komentēros TV personībai iesaka gan nopirkt gāzes baloniņu, pistoli, nūju, nazi, kā arī vēlreiz vērsties policijā, pievienojot pierādījumus.

"Uzraksti vēlreiz iesniegumu. Pieliec klāt screeshotus ar tiem tekstiem, konkrētus datumus un pulksteņa laikus, kad esi sagaidīts pie darba. Gan jau jums kameras arī ir, palūdz darba devējam video ierakstus. Ja atmet iesniegumu, uzraksti prokuratūrai," teikts kādā komentārā.

Jau vēstījām, ka iepriekš Ceriņš mikroblogošaas vietnē Twitter neslēpis sašutumu par vakcinācijas pret Covid-19 datiem Latvijas pansionātos.

"Skatos datus par pansionātiem un domāju, cik stulbam ir jābūt tam atbildīgajam tuviniekam vai cik ļoti gribas padarīt galu mīļajam, ka tādai riska grupai kā seniori neizvēlas Covid-19 vakcināciju. No otras puses, leģitīms veids, kā atrāk pie mantojuma tikt. Izklausās ciniski," viedoklī dalījās Ceriņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:59

Jaunākās diskusijas