Ko par "Kas notiek Latvijā?" atgriešanos saka Twitter ļaudis?

tautaruna.lv 4.novembris 2021, 20:14
 
lsm.lv / Ekrānuzņēmums
LTV ēterā atgriezies raidījums - "Kas notiek Latvijā?". Vakardienas vakarā mikroblogošanas vietnē "Twitter" gluži vai katrs otrais ieraksts tika veltīts šim notikumam.

Raidījumu "Kas notiek Latvijā?" pirmo reizi raidīt sāka pirms 20 gadiem, galvenais tā satura veidotājs un arī raidījuma vadītājs ir cienītais analītiskais žurnālists Jānis Domburs.

"Raidījumam un sev kā autoram redzu trīs pamatuzdevumus. Pirmais - veicināt atklātību un atbildību, ko var pilnvērtīgi īstenot, tikai runājot aci pret aci. Otrais - mazināt jebkāda veida divkosību, "paralēlās realitātes" vai maskarādes mūsu valstī. Trešais - vairot saturīgu, kvalitatīvu žurnālistiku ar gana daudz faktiem un viedokļiem, un salīdzinājumiem par to, kas notiek Latvijā un aiz tās robežām," tā saka Domburs.

Pēc 10 gadu pārtraukuma vakardien, 3.novembrī, uz raidījuma studiju tika aicināti gan deputāti, gan mediķi un arī eksperti.

Ko par raidījuma atgriešanos ēterā saka "Twitter" ļaudis?

"Lai šļura paliek FB un tviterī, galvenais, ka Latvijas Televīzijā ir atgriezies iztrūkstošais domu apmaiņas līmenis."

"Prieks, ka Domburšovs atgriezies TV. Bauda skatīties/klausīties! Čempionu līgas futbols šovakar man sāksies tikai no otrā puslaika"

"Es, protams, atvainojos un varbūt es kaut ko ļoti nesaprotu, bet KĀ Domburs var kaunināt cilvēkus par to, kāpēc Latvijā pandēmijā viss caur dirsu, bet pats iedrošina apšaubīt un brīvi interpretēt epid.noteikumus par maskām?! Tas ir tā kā atbildīgi un ok? #kasnotiekLatvijā"

"Ar atgriešanos LTV @JanisDomburs Prieks, ka visus šos gadus saglabājas asums un rokraksts, kuru neviens tā īsti nav pamanījies spēt nokopēt vai pārtrumpot."

"Šovakar, pēc 10 gadu pārtraukuma, TV atgriežas Jānis Domburs ar savu mūžīgo jautājumu: Kas notiek Latvijā? Bet reiz Domburs vēlējās arī uzzināt - kāpēc ir nelaime valstī?"

"Gaidīšanas svētki pievīla. Laikam tomēr nevar iekāpt divreiz vienā un tai pašā upē. Varbūt vajadzīgs jauns formāts, bet nezinu vai tas ir reāli. Patiesa vilšanās … #KasNotiekLatvijā"

"LTV atkal skan Dombura balss un 10 gadi - kā nebijuši! "

"Mēs aicinājām, mēs brīdinājām ... mēs nevarējām, mēs tak darījām ... bija jādara tā, mēs arī uzskatām ... Īsumā par "Kas notiek Latvijā" "

"Domburs ir leģenda. Prieks, ka atgriezies TV ekrānos “Kas notiek Latvijā?”. Skatos arī daļu viņa Delfi materiālus, bet es vēl no tās paaudzes, kuram patīk televīzijas kanāli, neatkarīgi no tā, ka man ir “Smart TV”."

"@ltvzinas, kur kartē pazudusi Krima? #kasnotiekLatvijā #cheiKrim"

"Domburs ir atpakaļ LTV trešdienās. Es vēl gribētu Xfailus piekdienās"

"Pēc tvītiem spriežot, Domburs ir glābis televīziju. Gandrīz visi atkal to kasti skatījušies. Es atzīšos, ka man tādas nav un datorā neabonēju. Bet vai ko zaudēju, jo tāpat kā it daudzas lietas Latvijā, visi viņa raidījumi, kaut spraigi, bet sižetiski beidzas ar lielu NEKO."

"Kādu laiku nebija sanācis redzēt valdošo politiķu debates tv. “Kas notiek Latvijā” parādīja fantastisku iedomību, augstprātību un cinismu. Šie cilvēki ir absolūti pārliecināti, ka tiks pārvēlēti, jo redz, ka konkurences nav un dabūjuši simtiem tk. € valsts finansējuma partijām."

"Jāatceras iepirkt čipšus, popkornu un visu pārējo. Šovakar LTV atgriežas Domburs!"

"#KasNotiekLatvijā diemžēl ir kā B klases seriāls. It kā gribās paskatīties, kas tur notiek, bet ne tik ļoti, lai veltītu tam 100% uzmanību. Baigi neko nevar palaist garām. Diskusija pati par sevi izskatījās nogurusi un sevi izsmēlusi. Cerams, ka 2. sērijā būs kaut kas labāks."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:37

Jaunākās diskusijas