Grieķijas princis gada laikā trīs reizes apprecējies

tautaruna.lv 30.oktobris 2021, 15:00
 
PPE/SIPA/Scanpix
Princeses Diānas krustdēls princis Filippos viena gada ietvarā jau trešo reizi apprecējies ar Ņinu Floru, ziņo "People".

35 gadus vecais Grieķijas karaļa Konstantīna III jaunākais dēls Filippos 23. oktobrī trešo reizi viena gada laikā apprecējies ar savu līgavu.

Pagājušajā sestdiena princis ar savu līgavu gredzenus mija Atēnu Metropolitēna katedrālē.

Svinīgajā cerimonija piedalījās karaļnamu pārstāvji no dažādām Eiropas monarhijām. Jauno pāri sveikt ieradās gan Grieķijas karalis Konstantīns III, gan Dānijas karaliene Anne-Marija, kā arī Jorkas princeses Eiženija un Beatrise.

Ņinu pie altāra veda viņas tēvs, Šveices miljardieris Tomass Flors.

Pirmās kāzas no trim kāzām norsinājās pērn decembrī, ekskluzīvā Šveices slēpošanas kūrortā. Kāzas tika svinētas pieticīgā gaisotnē, klātesot vien jaunlaulāto vecākiem, kas bija arī viņu liecinieki, pateicoties striktajiem Covid-19 ierobežojumiem.

Pēc pirmajām kāzām, jaunā sieva sociālajā medijā "Instagram" publicēja fotogrāfiju piebilstot, ka ir "Tikko precējušies (civili)".

View this post on Instagram

A post shared by @ninaflohr

Otrā laulību ceremonija notika pavasarī. Svinības tika aizvadītas Kembridžšīrā, "Vouge" rakstnieces Alisas Nailores-Leilendas mājā. Klātesot dažādiem augstākās sabiedrības pārstāvjiem.

Par Filipposa un Ņinas saderināšanos pirmo reizi tika ziņots 2020. gada septebrī. Filippos strādā par riska ieguldījumu fondu analītiķi Ņujorkā, savukārt Ņina ir sava tēva aviācijas kompānijas radošā direktore.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas