Kaimiņiene aizspriedumu dēļ zvana policijai

tautaruna.lv 30.oktobris 2021, 18:44
 
Ekrānuzņēmums
Kaimiņiene izsauc policiju, jo, viņasprāt, jaunā mājas īpašniece ir "pārāk jauna, lai viņai piederētu īpašums". Jaunajai sievietei neērtu situāciju ASV sagādājusi kāda kundze, kura dzīvo kaimiņos un nespēja noticēt, ka 20 gadus vecajai sievietei var piederēt pašai sava māja, tādēļ piezvanījusi policijai.

Pārvācoties uz jaunu māju, ir svarīgi atstāt labu pirmo iespaidu uz saviem kaimiņiem. Tomēr jaunajai sievietei tas neizdevās un viņas kaimiņiene nodomāja, ka privātīpašumā jaunā sieviete uzturas, kā “skvotere” (cilvēks, kas mitinās pamestos mājokļos).

20 gadus vecā sieviete māju iegādājās lēti, pēc bijušā īpašnieka nāves un tagad strādā, lai to uzlabotu.

Taču tikai trīs nedēļas pēc ievākšanās starp viņu un viņas piecdesmitgadīgo kaimiņieni, izcēlās strīds.

"Mana kaimiņiene, saukšu viņu par Džeinu, pienāca un iepazīstināja ar sevi. Es paskaidroju, ka tikko pārvācos un gatavoju savu pagalmu pavasarim. Viņa pastāstīja to, kā šī ir klusa apkārtne un man nevajadzētu rīkot ballītes."

“Atbildēju, ka nerīkošu ballītes, bet drīzumā plānoju uzaicināt uz iepazīšanās pasākumu. Džeina teica, ka ir dīvaini rīkot iepazīšanās pasākumu ar kaimiņiem, ja māju tikai īrēju. Tad izstāstīju, ka māja man pieder. Viņa man neticēja, bet devās prom. Citā dienā es biju ārā, krāsojot savas ieejas durvis. Kaimiņiene vētraini kliedza, vai man ir atļauja krāsot kāda cita māju. Es atkal viņai teicu, ka man pieder šī māja.”

Tam sekoja kaimiņienes komentārs: “Tu esi par jaunu, lai nopirktu un tev piederētu māja.”

"Es viņai teicu, lai nomierinās. Viņa sāka pieprasīt pierādījumus. Atbildēju, ka tā nav viņas darīšana un lai pamet manu īpašumu."

"Kaimiņiene aizgāja uz savu pagalmu un piezvanīja policijai, sakot, ka esmu “skvotere”. Kad policija ieradās, es parādīju īpašumtiesību dokumentus. Kaimiņiene aizvien ir dusmīga.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:23

Jaunākās diskusijas