Sipeniece-Gavare: Jau vairākas dienas cīnos ar dusmām

tautaruna.lv 22.oktobris 2021, 13:44
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Radio un TV personība Baiba Sipeniece-Gavare sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar ierakstu, kurā izsakās par "lokdaunu" Latvijā.

B. Sipeniece-Gavare, kurai "lokdauna" dēļ jāatceļ arī savas stāvizrādes, norāda, ka ir sašutuši par cilvēkiem, kuri atsakās vakcinēties.

"Tāds laiks. Jau vairākas dienas cīnos ar dusmām. Bet es negribu būt dusmīga.

Es gribu cilvēkus iepriecināt,padarīt viņu dienu gaišāku. Man traki grūti redzēt, kā cipari skrien debesīs, aiziet jauni, stipri apmaldījušies cilvēki, citus paraudami līdz.

Esmu radusi redzēt gaišus,gudrus,krietnus cilvēkus gan ģimenē, gan skatītāju zālē, gan darbā.

Tagad man jācitē kāda ārsta teiktais: "Mēs vairs necīnamies ar C19,mēs jau cīnamies ar stulbumu."

Dzīve apstājusies, bērni neapmeklē bērnudārzus un skolas, nedzīvo savu bezbēdīgo bērnību jau otro gadu - nu, varbūt kāds gūst baudu no tā, var jau būt..." - ierakstā pauž B. Sipeniece-Gavare.

Nobeigumā viņa piebilst, ka izrādes, koncerti nenotiks, jo "kādam ļoti vajag,lai Latvija1.vietā".

Kā zināms, no 21. oktobra līdz 15.novembrim darbību pārtrauks kultūrvietas, bibliotēkas un izstāžu norises vietas, paredz Ministru kabineta apstiprinātie grozījumi ārkārtējās situācijas rīkojumā.

Grozījumi ārkārtējās situācijas regulējumā paredz, ka nenotiks arīdzan tādas darbības, kas saistītas ar ielu tirdzniecības organizēšanu, tai skaitā nenotiks arī gadatirgi.

Savukārt kultūrvietās varēs notikt organizēti profesionālās mākslas kolektīvu mēģinājumi, ierakstu, izrāžu un koncertu sagatavošana no plkst.6 līdz plkst.19.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 22:18

Jaunākās diskusijas