Meganas tēvs atklāj ko tādu, kas pamatīgi sadusmo meitas fanus

tautaruna.lv 22.oktobris 2021, 18:00
 
AFP/Scanpix/Leta
Tomass Mārkls paziņojis, ka vēlējies vērsties tiesā pret princi Hariju un Meganu Mārklu, lai varētu satikt savus mazbērnus, raksta "Daily Star".

Raidījumā "Good Morning Britain" Meganas Mārklas tēvs atzina, ka vēlējies vērsties tiesā pret savu vienīgo meitu, jo grib satikt savus mazbērnus - Ārčiju un Lilibetu.

"Cilvēki man Kalifornijā ieteica vērsties tiesā, lai satiktu savus bērnus. Ja es to darītu, būtu divkosis, jo rīkotos tāpat, kā Megana un Harijs. Es negribu nostādīt savus mazbērnus šādā situācijā. Es gribu viņus satikt draudzīgā atmosfērā," stāsta T. Mārkls.

Soctīklos fani pauduši sašutumu par T. Mārkla sacīto.

"Es nesaprotu Tomasa Mārkla motivāciju. Viņš saka, ka grib izlīgt ar meitu, par ko esmu pārliecināts, bet katrā intervijā viņš nomelno viņu un atklāj kaut ko jaunu. Viņš sagaida, ka Megana viņu pieņems atpakaļ, bet tas līdz šim nav strādājis," soctīklos raksta "Good Morning Britain" laika ziņu vīrs Alekss Beresfords.

Citi soctīklu lietotāji ir neizpratnē, kāpēc T. Mārkls piedalās šovos, kad zina, ka šajā raidījumā Meganas intereses netiek ņemtas vērā. "Neviens vecāks nepārdotu savus bērnus," norāda Twitter lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:24

Jaunākās diskusijas