Olga Rajecka pamatīgi sašutusi par elektrības rēķinu

tautaruna.lv 22.oktobris 2021, 15:33
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Dziedātāja Olga Rajecka noskaitusies, – katru mēnesi spiesta maksāt par elektrības pakalpojumu, kuru nesaņemot, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Dziedātāja Olga Rajecka secinājusi, ka katru mēnesi ar savu naudu ir spiesta velti “barot” AS “Sadales tīkls”, jo esot jāmaksā par pakalpojumu, ko faktiski nesaņemot.

Dziedātāja pauž savu sašutumu: “Es maksāju par trim fāzēm, bet saņemu vienu. Es “nodedzinu” mēnesī kādus 19 eiro, bet man jāmaksā 47 eiro. Es uzskatu, ka tas nav godīgi pret mani, jo es šo elektrību nepatērēju. Trīs fāžu man nav. Es maksāju par trim fāzēm, bet saņemu vienu. Es “nodedzinu” mēnesī kādus 19 eiro, bet man jāmaksā 47 eiro!”

Ka maksā par pakalpojumu, kuru nesaņem, Olga Rajecka uzzinājusi pagājušajā gadā, kad ģimenes mājā Bukultos pēkšņi pazuda elektrība.

Dziedātāja raidījumam “Bez Tabu” stāsta: “Sita ārā “korķus”, nesapratām, kas notiek. Izsaucām “Sadales tīklu”, viņi atbrauca, tad sāka kaut ko mērīt, teica, ka mums jānomaina par saviem līdzekļiem visi tie vadi, ko viņi 2005. gadā likuši, jo tie esot sakusuši, sabojājušies. Viņi man uztaisīja tā, ka man ir viena fāze. Tas nozīmē, ka es nevaru ieslēgt vienlaikus gludekli ar tējkannu, jo man sit tad elektrību ārā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:29

Jaunākās diskusijas