Rokenrola leģenda, inficējoties ar Covid-19, gandrīz zaudē pašu svarīgāko

tautaruna.lv 13.oktobris 2021, 16:39
 
MPI04/Capital Pictures/Scanpix
Leģendārais soulmūzikas dziedātājs Smokijs Robinsons atklājis, ka decembrī bija smagi sasirdzis ar Covid-19. Slimība viņam gandrīz laupīja vienu no vissvarīgākajām lietām, ziņo "People".

Cīnoties ar Covid-19, 81 gadus vecajam dziedātājam nācās aizvadīt 11 dienas Losandželosas slimnīcā.

"Es esmu Covid-19 izdzīvojušais. Es to smagi pārcietu un uz 11 dienām tiku hospitalizēts, četras vai piecas dienas no tām es neatceros," komentē Robinsons.

Robinsons atzina, ka slimības laikā viņam uz brīdi ir pazudusi balss. Viņš bija nobijies, ka nekad vairs nevarēs dziedāt.

"Es knapi varēju parunāt. Pat pārnākot mājās, es biju aizsmacis. Es nemēģināju dziedāt, jo man bija bail. Tā bija viena no visbiedējošākajām cīņām, kāda man jebkad ir bijusi," atminas Robinsons.

Dziedātājs nav pārliecināts, kā ir inficējies ar Covid-19. Īsi pirms Ziemassvētkiem viņš ir sācis justies "dīvaini". Sākotnēji tests uzrādīja negatīvu rezultātu, taču simptomi nemazinājās. Pēc divām dienām atkārtoti uztaisot testu apstiprinājās, ka viņš ir inficējies ar koronavīrusu.

Tajā brīdī mūziķi jau ir juties ļoti slikti. Viņam ir bijusi apgrūtināta elpošana, tāpēc tika nogādāts slimnīcā.

"Par laimi, man nebija jāizmanto ventilators. Es nebiju zaudējis garšu vai smaržu, bet tas mani izsmēla. Es zaudēju visu savu enerģiju, nespēju aiziet no gultas uz vannas istabu."

Viljams "Smokijs" Robinson (William "Smokey" Robinson) ir amerikāņu dziedātājs, dziesmu autors, ierakstu producents un bijušais ierakstu izpilddirektors. Robinsons bija vokālās grupas "Miracles" dibinātājs un līderis. Viņš vadīja grupu no tās pirmsākumiem, 1955. gada, līdz 1972. gadam, kad paziņoja par aiziešanu no grupas. Pēcāk viņš kļuva par solo mākslinieku. Robinsons 1987. gadā tika uzņemts Rokenrola slavas zālē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas