Pārgalvīgi! Slavens komiķis izrāpjas ārā no gaisā esošas lidmašīnas

tautaruna.lv 13.augusts 2021, 20:11
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Amerikāņu televīzijas raidījumu vadītājs, komiķis Džejs Leno pārsteidzis fanus ar pavisam pārgalvīgu rīcību, vēsta "People".

71 gadu vecais, bijušais populārā raidījuma "Tonight Show" vadītājs parādījis, ka par spīti cienījamajam vecumam ir visai bezbailīgs.

Džejs izkāpa ārā pa lidojošas lidmašīnas lūku.

Video ar pārgalvīgo rīcību tika ievietots sociālajā medijā "Instagram".

Kamēr lidmašīna Grumman HU-16 veica lidojumu virs Klusā okeāna, Santa Katalīnas salas, Džejs izlēma pārsteigt savus draugus. Leno izrāpās no lidmašīnas salona ārā, kad tā traucās ar ātrumu 147 jūdzes stundā.

Uzņemtajos kadros var redzēt kā Leno lēnām izkļūst ārā no lidmašīnas priekšpuses un ir visai priecīgs par savu varoņdarbu. Pasažieriem smejoties, Leno vēlāk ielīda atpakaļ lidmašīnā.

Leno savu pārgalvību komentēja ASV populārajā podkāstā "Spike's Car Radio", atzīstot, ka video neesot samontēts un tā patiešam notika.

"Tā ir īsta lidmašīna. Lidmašīnas deguns atveras no iekšpuses, tāpēc es izkāpu ārā...gaisā," sacīja komiķis.

Leno minēja, ka viņa draugi neesot zinājuši, ka viņš to darīs. Draugi neesot arī zinājuši, ka lidmašīnas priekšgals var atvērties no iekšpuses. Viņš uzsver, ka brīdi, kad bija izliecies ārā no lidmašīnas salona neesot bijis nekur piesiets.

Podkāsta vadītājs komiķim jautāja, kāpēc viņš ko tādu darīja. Viņa atbilde bija visai īsa un lakoniska. "Esmu vienkārši stulbs".

Džeimss Duglass Muirs Leno ir amerikāņu televīzijas raidījumu vadītājs, komiķis un rakstnieks. Pēc gadiem ilgas stand-up komēdijas radīšanas viņš kļuva par NBC raidījuma "The Tonight Show" vadītāju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas