Megana pēc tikšanās ar Hariju sākusi melot, apgalvo tēvs

tautaruna.lv 13.augusts 2021, 16:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Meganas Mārklas tēvs Tomass Mārkls tikko piedalījies televīzijas raidījumā, kurā runājis par savu slaveno meitu, raksta "Mirror".

Pēc skandalozās intervijas ar Opru Vinfriju, kurā Megana kopā ar Hariju atklāja šokējošu informāciju par savu dzīvi karaļnamā, tika apstrīdēti vairāki fakti, ko pauda pāris.

Tomass tagad norāda, ka Megana neteica patiesību un piemetināja, ka meita, pirms tikšanās ar princi Hariju neesot mācējusi melot.

Intervijā ar Opru Mārkla runāja arī par bēdīgi slavenajām tēva paparaci fotogrāfijām un norādīja, ka viņa kā māte nespēj saprast, kā var speciāli sāpināt savu bērnu. "Kāpēc mani apvaino? Jo izskatās, ka to ir viegli darīt," norādījis Tomass. Viņš apgalvo, ka nav "izdarījis neko briesmīgu" un ticis "apmānīts". "Es nedomāju, ka esmu izdarījis kaut ko tik sliktu, lai pelnītu šādu ignorēšanu. Es biju slimnīcā un runāju ar viņiem, bet viņi kopš tā laika nav ar mani sazinājušies," pauž Mārkls.

Tomass apgalvo, ka meita ir ļoti mainījusies. Viņš uzskata, ka pie izmaiņām Meganas raksturā esot vainojams Harijs un daži viņas draugi. Tomass arī neslēpj, ka pie atsvešināšanās no meitas vaino tieši Hariju.

"Viņa melo, jo baidās un viņa melo jau vairākus gadus par dažādām lietām. Melot par arhibīskapu? Kā var melot par arhibīskapu? Kā var teikt, ka apprecējies trīs dienas pirms kāzām, ja tā nebija? " - neizpratnē ir Mārkls.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas