Kašers atklāj, bez kā nav iedomājama viņa dzīve

tautaruna.lv 13.augusts 2021, 18:30
 
Kaspars Krafts/F64
Multimākslinieks Kaspars Blūms - Blūmanis Miņins jeb Kašers sociālajā vietnē Instagram pastāstījis par sev būtiskām lietām dzīvē.

"Ir lietas bez kurām dzīve nav iedomājama!"- ieraksta sākumā pauž Kašers. Pati galvenā no tām ir mūzika.

"Mana noteikti nav iztēlojama bez dziesmas, melodijas, mūzikas un ritma. Esmu piefiksējis, ka, lai kur arī dotos, brauktu vai staigātu- vienmēr skan mūzika- vai nu mašīnā, mājās vai austiņās! Nonstopā.. nepārtraukti! Es ceļos ar dziesmu un eju gulēt ar dziesmu! Tik daudz var pateikt viena izdziedāta nots, viens skaņdarbs, viena melodija.. Tā ietērpj emocijas, notikumus, sajūtas, kuras grūti izteikt vārdos! Mūzika manī iedarbina pilnīgi citu pasauli un bez tās patiesībā nevarētu būt arī es!

Kļūstot vecākam, esmu sācis kolekcionēt plates ar īpašu mākslinieku skaņdarbiem! Skaņa no plašu celiņa ir citāda no radio viļnu pārraidītās skaņas! Man patīk tas īstums, kas slēpjas platēs! Autentiskums..

Nav tāda konkrēta mūzikas stila vai žanra pie kura pieturos! Varu klausīties klasisko mūziku un varu lēkāt pie Cardi B. Varu iztrakoties pie Nirvanas un raudāt pie jaunākās Beyonce mūzikas plates! Viss atkarīgs no situācijas, dvēseles stāvokļa un dzīves perioda!" - pastāsta Kašers.

Iepriekš jau vēstījām, ka Kašers savā instagram kontā vēsta, ka atpūšas Tallinā un tur jūtas kā zvaigzne. "Vecpilsētas ieliņas čumm un mudž no rosības, cilvēki smaidīgi- nāk klāt, izsaka komplimentus, fotogrāfējas.. jutos kā zvaigzne!" - atklāja multimākslinieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas