Britnijas Spīrsas aizbildnis joprojām ir nobažījies par viņas garīgo veselību

tautaruna.lv 10.augusts 2021, 17:00
 
Reuters/Scanpix
Britnijas Spīrsas tēvs piektdien saglabājis savas pilnvaras kā meitas īpašuma pārvaldnieks, norādot, ka pēdējā laikā atkal esot bijušas diskusijas par to, vai dziedātāju nevajadzētu ievietot novērtēšanai garīgās veselības iestādē, vēsta Reuters.

Džeimijs Spīrss tiesā esot sacījis, ka Džodija Montgomerija, kura ir atbildīga par dziedātājas personīgajām un medicīniskajām lietām, jūlija sākumā viņu informējusi, ka Spīrsa nepareizi lieto medikamentus.

"Montgomerijas kundze uzskatīja, ka Spīrsas kundze kļūst nekontrolējama," norādīts tiesas dokumentos, kuros citētsSpīrsas tēva teiktais.

Jūnijā 39 gadus vecā Spīrsa emocionālā runā vērās pie Losandželosas tiesas, norādot, ka vēlas atgūt savu brīvību.
Spīrsa kopš 2008. gada ir sava tēva Džeimija Spīrsa aizbildniecībā. Šāds lēmums tika pieņemts pēc tam, kad dziedātāja 2007. gadā piedzīvoja bēdīgi slaveno epizodi - publiski nodzina savus matus un vēlāk uzbruka paparaci un viņa automašīnai ar lietussargu.

Spīrsas tēva pārraudzībā ir dziedātājas finanses, viņš pieņem lēmumus, kas saistīti ar mūzikas ierakstīšanu, koncertturnejām, uzstāšanos televīzijā un citos projektos.

Tāpat aizbildnim ir pieejama Spīrsas slimības vēsture un viņš drīkst pieņemt lēmumus, kas attiecas uz dziedātājas veselību.

Medijos arī izskanējis, ka Spīrsai ir norīkota apsardze 24/7, un tikai aizbildnis drīkst lemt, ar ko un kad dziedātāja drīkst satikties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas