Salaspils apkaimē divi autovadītāji nespēj valdīt emocijas un sakaujas uz ceļa

tautaruna.lv 10.augusts 2021, 18:46
 
Aivars Ķesteris/F64
Nesen Salaspils apkaimē izcēlās konflikts starp diviem transportlīdzekļu vadītājiem, no kuriem smagās automašīnas šoferis bija veicis bīstamu manevru, kas apdraudēja citus ceļu satiksmes dalībniekus, kā rezultātā kāds vieglās automašīnas vadītājs nespēja valdīt emocijas un uzsāka kautiņu, vēsta “Degpunktā”.
Kādam vīrietim, kuru dēvēsim par Jāni, izdevās izvairīties no smagas, potenciāli letālas avārijas uz Rīgas apvedceļa Baltezers-Saulkalne, nedaudz pirms Daugavpils šosejas viadukta.

Viņa automašīnas video reģistratorā var redzēt, kā priekšā braucošs pārgalvīgs kravas automašīnas vadītājs šķērso nepārtraukto līniju, lai strauji nogrieztos pa kreisi. Ņemot vērā šofera neadekvāto rīcību uz ceļa, Jānim radās pamatotas aizdomas, ka vīrietis ir dzēris, tāpēc viņš par notiekošo informēja policiju.

Potenciāli bīstamais transportlīdzeklis tur pat arī tika apturēts un tā vadītājs - pārbaudīts.

Pienākot klāt arī policistiem šķita, ka autovadītājs ir alkohola reibumā. Par spīti tam, alkometrs promiles neuzrādīja.

Policistu taujāts par nogurušo izskatu un piepampušajām acīm, “DAF” vadītājs atbildēja, ka nule saņēma sitienu pa seju. Izrādās, Jānis nebija pārāk labā omā un izlēma kravas automašīnas šoferi pārmācīt.

Fiksētie pierādījumi apstiprina, ka smagās automašīnas vadītājs pārkāpa ceļu satiksmes noteikumus, tāpēc tiks lemts soda apmērs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas