Trīs līķi; stāsta par traģisko avāriju Daugavpils novadā

tautaruna.lv 10.augusts 2021, 9:58
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Traģiskas brīvdienas uz Latvijas ceļiem sākušās ar negadījumu piektdienas, 6. augusta, vakarā, kad Augšdaugavas novada Medumu pagastā uz ceļa atrasts apgāzies kvadricikls ar zem tā bojāgājušu šoferi, bet dienu vēlāk attiecīgā novada Skrudalienas pagastā avārijā bojā gājuši trīs jauni cilvēki, vēsta “Degpunktā”.

Visticamāk, autobusa pietura pagriezienā uz Skrudalienu vēl labu laiku glabās sestdienas notikumu pēdas - pieturas soliņš tika izrauts no asfalta, un tajā redzamas milzu plaisas, kuras atstājis desmitiem tonnas smagais kravas auto, kas finišējis grāvī gabaliņu tālāk.

“Gulēju uz dīvāna pie televizora. Logi jau ciet. Deviņi vakarā. Tikai sitiens, pielēcu kājās un ieraudzīju, ka mašīna grāvī, dūmi. Viena vieglā mašīna pilnīgi samīcīta, otru pat neredzēju. Tikai pēc tam uzzināju,” stāsta vietējā iedzīvotāja Ļuba.

Kā izrādās, krustojumā kravas automašīnas sānos, visticamāk, neievērojot “STOP” zīmi, ietriecies kāds “Audi”, pēc kā vadību zaudējušais kravinieks aizķēris arī kādu “BMW”, kas stāvējis uz šosejas un kura šoferis vēlējies nogriezties uz Skrudalienas pusi. Kā atklāj baltkrievu šoferis, kura “Scania” līdz nepazīšanai samīcījusi samērā nelielo “Audi”, no šīs avārijas izvairīties nebija iespējams.

“Šeit no Daugavpils puses stāvēja sudrabots “BMW” ar ieslēgtu pagriezienu, kas gaidīja, kad pabraukšu garām. Tikko kā biju iebraucis krustojumā, labajos sānos ietriecās “Audi”. Vēl nebiju pabraucis garām krustojumam - vilcējs bija pāri, bet piekabe vēl bija tur. Turpat ir redzamas pēdas, kur tas notika. Viņš manī ietriecās, un es “nonesu” pieturu un paķēru vēl līdzi “BMW”,” stāsta kravas automašīnas vadītājs.

Viņš turpina: “Es pat neredzēju viņus. Tas notika tik ātri, ka es pat nezināju, ka tā ir mašīna. Nezināju, vai tā ir mašīna, tanks vai vilciens. Pēc tam tikai, kad izsita stiklu un cilvēki palīdzēja man tikt ārā, ieraudzīju, ka tas ir “Audi” un ka tajā ir trīs līķi,” stāsta kravas auto šoferis.

Visi trīs “Audi” sēdošie - divi jaunieši un kāda jauna meitene - gājusi bojā negadījuma vietā. Pārējie tikuši cauri vien ar salīdzinoši nelielām traumām. Vietējie zina teikt, ka traģiski bojā gājusī kompānija braukusi no Červonkas un iepriekš redzēta kādā ballītē. Par to, vai notikušais varētu būt kā saistīts ar grādīgajiem, iedzīvotāji gan nezina. Patiesību par notikušo kriminālprocesa laikā noskaidros Valsts policijas darbinieki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:21

Jaunākās diskusijas